Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

League of Legends de En Sevdiğiniz Şampiyon

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 08-10-2018, Saat: 16:51 Mind.)

Benim oyunda en sevdiğim karakter Zed. BrazZEDs diye hesabım vardı perma ban yemişti 1-2 yıl önce aga beğğ. Abi Zed'i bu kadar çok sevmemin sebebi ortalığı karıştırıp takım savaşlarından çıkabiliyor. Mesela arkaya 3 5 gölge bırak nişancıyı tekle çık falan. Onun dışında kolay kolay gank yemez yediği zamanda ya karşısındaki adamı yada ormancı kardeşimizi öldürür eğer iyi oynuyorsanız ve biraz da kastıysanız 2sini de yok edebilirsiniz. Çok güzel roam atar sağa sola gider. Rakibin ormanına totem atarsanız kritik noktalara mesela kurt önemli bir nokta benim için çünkü genelde kurt keserlerken hiç bir tehlike altında olduğunu hissetmiyorlar ve orada totem olduğunu tahmin edemiyorlar. Çok temiz şekilde karşı ormanı basarak kill almanız mümkün. Çok cool bir abimizdir Zed, Yasuo gibi değildir. Oynayan adam ya çok iyi oynar taşır yada çok kötü oynar kaybedersiniz Zed'in ortası yoktur. Eğer hala Zed oynamadıysanız gidin oynayın çok geç olmadan...
Alıntı

Gay olan hero
Alıntı

Senisin gay pü pü
Alıntı

Tabiki Kayn
Alıntı

ahri Big GrinDD
Alıntı

Kolay zafer: Annie, Thresh
Oynarken çok keyif aldığım: Ahri, Jhin
Alıntı

League of Legends e başlayalı 5 yıl oldu ama hala adama dalarken tuşlara rastegele basıyorum
Alıntı

2010 da hesap açtım hala 14 levelim Big Grin
Favori şampiyon: Pantheon
Alıntı

Lol oynamayı düşünmüyorum umarım bu kararımdan vaz geçmem minecraft içinde öyle diyordum şuan oynuyorum hayırlısı .
Alıntı

2016 dan beri lol oynuyorum neden oynadıgımı anlamadım. ve halen daha oynuyorum. free win = yasuo
Alıntı