Telefondan Mining Yapmak |
Reklam/Sponsor
konu şu bilgisayardan mining yapmak oldukca zor ve karmaşık üstüne sistem gereksinimlerimizde yeterli olmuyor ama adamlar basit bi' sistemle telefona taşımışlar uygulamayı. Yazıyı okuyup bu işten zengin olmak isteyenler yazıyı okumayı bırakabilirler zaten günde 0,75 kuruş ile 1tl arası bi kazancınız oluyor, uygulamanın adı
Electroneum adamların amacı bu işlemleri yaygınlaştırabilmek ve sanal birim devrini oluşturabilmek uygulama scam mi diye denedim kazım işlemi 10 ETN ye gelince direkt cüzdanınıza aktarıyor cüzdanda aktarım veya işlem yada bekletip birikim yapabileceğiniz güzel bir sistem benim bu uygulamayı kullanma amacım biriktirip ileride değerlenirse elime biraz para geçebilme ihtimali neden anlatıyorum çünkü fazla vermiyor bunu bizim forumumuzdaki arkadaşlarımızda yapabilir. şimdi size kendi ref kodumu verip kazdığınız ETN miktarının %1 artış gösterecek bende %1 sizin kastığınız ETN'den kazanıcam kazan kazan ilişkisi yani googledan https://my.electroneum.com/register adresine girerek kaydolup uygulamayı telefonunuza indirip kaydolun ve madenci kısmında madenciliği başlata basın madenciliğin altında ücretsiz para kazanın kısmına geldiğinizde başvuru koduna AF6E7C yazmanız beni mutlu edecektir. TEŞEKKÜRLER WASDZONE Sorusu olan veya yapamayan olursa bana yazsın hallederiz
Bu programlara harcayaçağın zamani kendini geliştirmeye harcarsan hayatta bir yere varabilirsin aminyumsilfurik asit suratli bos işler relreyi dişlerler
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |