Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

CS:GO - Danger Zone

Reklam/Sponsor

Yeni güncelleme hakkında düşünceleriniz nedir?

Ben şahsen beğendim, oyunun Free-to-Play olması ve ekstradan para verip Prime vs. Prime olması oyunu Prime oyuncular için iyileştireceğini düşünüyorum.

Ondan başka Battle Royale modunu da beğendim. Fortnite v PUBG spektrumunda bence biraz daha PUBG tarafında bir yapısı var, ama genede güzel farklılıkları var. Tek geliştirilebilecek yanı bence daha fazla kişinin bir oyunda oynayabilmesi - 30 kişi falan olabilirse bence ideal olabilir.
Alıntı

FPS oyunlarının babasından silah kostüm fikrini alsınlar sıkıntı yok. Battle Royale modu gelince sen de diğer oyunlar ile kıyasla o da iyimiş.

Oyun ücretsiz oldu, paramızı iade edin, bütün emekler çöpe gitti diyen sığır sürüsünü selamlıyorum.

Prime'ın artık 77,5 TL olması oyunu ilerleyen zamanlarda hile açısından oldukça iyileştirecek. Şu an tek sıkıntı 1 gün önceye kadar alınmış tüm CS:GO hesaplarının Prime olması. Hilelerde bu yüzden hemen düşüş yaşanmayacak. En az 3-4 ay daha bunların sıkıntısı çekilecek diye düşünüyorum.
Alıntı

Yeni güncelleme yayınlanırken yeni oyun modunun yanında 'Source 2' motorunun yani yeni grafik güncellemesini de beklerdim açıkçası . Yeni görsel güncelleme ile öldü denilen cs go yeniden şahlanabilir . Yeni oyun modu vakit geçirmek için ideal ama silah drop sıkıntısı var. Yerdeki silah miktarını artırabilirlerse tadından yenmez diyebilirim .
Alıntı

(07-12-2018, Saat: 15:34)relre demiş ki: FPS oyunlarının babasından silah kostüm fikrini alsınlar sıkıntı yok. Battle Royale modu gelince sen de diğer oyunlar ile kıyasla o da iyimiş.

Oyun ücretsiz oldu, paramızı iade edin, bütün emekler çöpe gitti diyen sığır sürüsünü selamlıyorum.

Prime'ın artık 77,5 TL olması oyunu ilerleyen zamanlarda hile açısından oldukça iyileştirecek. Şu an tek sıkıntı 1 gün önceye kadar alınmış tüm CS:GO hesaplarının Prime olması. Hilelerde bu yüzden hemen düşüş yaşanmayacak. En az 3-4 ay daha bunların sıkıntısı çekilecek diye düşünüyorum.

Aleyküm Selam

Güncelleme nin CS ye farklı bir boyut getireceğine inanıyorum...
Alıntı

10 numara 5 yıldız
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi