Anket: wasdzone DangerZone sunucusu açılsın mı? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Evet | 46 | 63.01% | |
Hayır | 27 | 36.99% | |
Toplam | 73 oylar | 100% |
* Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
wasdzone Danger Zone sunucusu açılsın mı? |
Reklam/Sponsor
Merhaba ahali,
Konuyla ilgili yorumlarınızı aşağıya yazarsanız sevinirim.
Çok giren olurmu bilmiyorum ama girenlerde troller squadda takım arkadaşlarını vururlar solo girdikleri zaman birbirlerini vurmazlar falan insanlardada yetki olursa bunu gereksiz kullanan illa olur bence kötü bir fikir.
(09-12-2018, Saat: 16:37)Nhympex demiş ki: Çok giren olurmu bilmiyorum ama girenlerde troller squadda takım arkadaşlarını vururlar solo girdikleri zaman birbirlerini vurmazlar falan insanlardada yetki olursa bunu gereksiz kullanan illa olur bence kötü bir fikir. Yetkili trolleyemez de. Eğer takımlar random olursa birbirlerini vurup trolleyebilirler evet. Solo'da da anlaşmanın önüne nasıl geçebiliriz acaba? Doğru.
Koskaca relre buna mı çözüm bulamıyacak eyyy relre sen kimsiyn yha
Bence ilkleri yapmalıyız açılmalı parası neyse vermeyim açın siz. Danger zonenin ne olduğunu bilmiyorum güzel bişiye benziyor. (09-12-2018, Saat: 17:30)relre demiş ki:Soloda anlaşmanın önüne yetkililer geçebilir mesela slay atarak ama afkydım gibi şeyler söyleyip arkadaşlarına tölerans gösteren illa olacaktır düşünülmesi lazım .(09-12-2018, Saat: 16:37)Nhympex demiş ki: Çok giren olurmu bilmiyorum ama girenlerde troller squadda takım arkadaşlarını vururlar solo girdikleri zaman birbirlerini vurmazlar falan insanlardada yetki olursa bunu gereksiz kullanan illa olur bence kötü bir fikir.
Nymphex'e katılıyorum. Daha önce Hunger Games veya Battle Royale (br_flood vs.) sunucularında oynadığımda takım olanları anca sıkı bir admin takibi altında anca kontrol ediliyordu. Ama sunucuda 7/24 admin olmasının imkansız olduğunu biliyor herkes herhalde. Bende bilemedim bunu bir program / plugin ile kontrol edebilmek de zor iştir herhalde. Bence bu sorunun üstesinden gelebilmek zor olacak...
Danger Zone gereksiz bir mod olmakla beraber eğlencesiz de bu sebeple Danger Zone yerine Pro/Pub sunucusu açılması daha mantıklı olabilir.
|