Devil May Cry 5’in Sistem Gereksinimleri |
Reklam/Sponsor
![]() En iyi şeytan avcısı teması ile oyuncuları meraklandıran Devil May Cry 5 tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı modlara sahip olacak. Bilgisayar platformunda korsanlara karşı Denuvo ile korunan yapım, karanlık teması ile oyuncuların beğenisini kazanacak. Fantastik oynanış yapısı ile adından söz ettirecek olan oyun aksiyon yüklü içerikleri ile oyunculara farklı bir deneyim yaşatmayı planlıyor. Benzersiz karakterlere sahip olan oyunda her karakterin kendine özgü içerikleri ve özellikleri yer alacak. Oyun içerisinde ilerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor olacak. İlerledikçe daha güçlü ve tehlikeli düşman modelleri ile karşılaşacak ve hayatta kalma mücadelesi vereceğiz. Geçtiğimiz aylarda sistem gereksinimlerini oyuncular ile paylaşan geliştirici ekip Capcom, bugün oyunun Steam sayfasında yeni sistem gereksinimlerini duyurdu. Yapılan duyuruya göre oyun minimum Windows 7 işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarda oynanabilecek. Yapım 35 GB gibi boş bir dosya alanına ihtiyaç duyarken, en az 8 RAM ile oynanabilecek. Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT Required) İşlemci: Intel® Core™ i5-4460, AMD FX™-6300, or better Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM, or better DirectX: Sürüm 11 Depolama: 35 GB kullanılabilir alan Önerilen Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT Required) İşlemci: Intel® Core™ i7-3770, AMD FX™-9590, or better Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 with 6GB VRAM, AMD Radeon™ RX 480 with 8GB VRAM, or better DirectX: Sürüm 11 Depolama: 35 GB kullanılabilir alan |
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |