Emektarlara Teşekkür Ederiz |
Reklam/Sponsor Merhaba ahali, İlk önce bilmeyen oyuncular için "emektar" yetkisinin tanımını yapalım. Emektar nedir ve nasıl olunur? Yönetici yetkisine sahip kişilerin, görevini başarıyla yerine getirdiğinde ve mevcut yöneticiliğinden vazgeçtiği durumda o kişi "emektar" olur. Yönetici olmadan "emektar" olamazsınız. Yönetici olmasa bile bu ortam için bi' çok şey yapan, destek olan, emek veren bi' çok oyuncu var hatta bazı oyuncularının emeği, emektar yetkisi alan oyuncuyu solda sıfır bile bırakıyor. Benim bilmediğim, farketmediğim halde bile çok emek veren, destek olan insanlar var sağ olun beyler bayanlar. Giriş ve duygusal konuşma Merhaba emektarlar, İlk olarak wasdzone'a olan katkılarınız için size minnettarım. Buraya emektar olan 36 oyuncuya ayrı ayrı teşekkür etmeyi borç bilirim ve teşekkür ederim. Steven, TheMechanic, Wasterin, Mr.Bear, mybadvad3r, Süpürge Sapı, BigThunder, Saygılı BOT, Emrehocaam, Punisher, Atribu, Kirlmen, BOZGURT54, Kavuncu Amca, Anarchist, kgns, Özbay, Farketmez, KobrasyaS, Positive, GhosT, FıÇÇıK, Kuluku, Jack, Kitzero, Falchonangel, HeroG, Kirlmein, Jr. Flexible, OguzKK, theodorjaspers, ELV1S_Reese, Jarned, Janti Gillette, BerkantR7, cartel Bizim için emektar tanımı, "yöneticiliğini bırakan arkadaş bize bi' şeyler kattı", bu kişi eski yönetici olduğu için bi' anda yetkisi gidince unutulmasın, hep anılsın diye düşündüğümüz bi' yetkiydi. Emektarlara ayrıcalık olarak Discord üzerinden görüntüden ibaret olan ve diğer oyunculardan birazcık üstün olan bi' yetki veriyorduk. Artık vermeyeceğiz. Ve tüm emektar yetkisine sahip olan oyuncuların yetkisini discord üzerinden kaldıracağız. Neden çıktı şimdi bu? Emektar yetkisine sahip olan oyuncuların kendi aralarında veya bize "ya şu bu kadar emek verdi ve emektar yetkisi aldı, şu da şu kadar verdi o da emektar. haksızlık" şeklinde lanse edilmesi. Biz de çözüm olarak emektarlara statü vermekten kaçındık. Yani bu level 1 emektar olsun bu level 2 gibi şeyler mantıksız geldi. Emektar yetkisi artık popüler hale geldi. Çoğu kişi emektar olmak için çabaladığını hissettik. Aktif yönetici sayımızdan daha fazla 36 tane Emektarın olması ve Discord'da yöneticiden çok emektarın olmasını istemedik. Yönetici alınırken genelde şart, koşul olmuyor ve herkes gönüllü katılıyor. Gönüllü olduğu için bazı oyuncular da canı sıkıldığı zaman yetkisini bırakıp emektar olabiliyor. Mevcut olan bu çok rahatlık da wasdzone'u çok olumsuz etkiliyor. Sonuç olarak Emektar yetkisi artık Discord üzerinden gözükmeyecek. Mevcut emektarlarımıza yandaki bağlantıdan her zaman ulaşabilirsiniz, biz sizi hala unutmak istemiyoruz: https://www.wasdzone.com/ekip/ Emektar olan herkese tekrardan teşekkürler. Emektar olmayıp gönülden destekleyenler size de çok teşekkürler.
"Emektar yetkisi artık popüler hale geldi. Çoğu kişi emektar olmak için çabaladığını hissettik." böyle bir şey yapan varsa veya düşünen harbi vurduruyordur
"ya şu bu kadar emek verdi ve emektar yetkisi aldı, şu da şu kadar verdi o da emektar. haksızlık" Asıl böyle birşey yazan var ise vurduruyodur.Bu nasıl bi hadsizlik arkadaş satmadan öte bi olay değil bu yüzümüze gülüp eğe böyle bi söz yazan var ise selam vermesin üzüldüm elbette emktar tagımın gitmesine.
Hee çok mu emek verdin lan diyecekler vardır hayır vermedim önemli olan bu değil ki yönetime girmeyip benden çok emek veren de var tabii gerek maddi gerek manevi ama wasdzone için zamanında çok düşünüp kafa yorduğum anlar oldu küsleri barıştırdığım oldu bi zaman sonra yeni jenerasyon değiştiriyo bu olayı neyse çok uzadı 2.5 yıl dile kolay böyle ortam sunduğun için ben sana teşekkür ederim relre herhangi bi' durum halinde ihtiyacın olursa buradayım....
Öyle ya da böyle "wasdzone" topluluğuna emek verdik, veriyoruz, vereceğiz. Discordda bulunan bir "tag-yetki" hiçbir şeyi değiştirmez. :) ki wasdzone'a emek vermek için şu anda yönetici olmak veya daha önce yönetici olmakta gerekmiyor. Nice oyuncular biliyoruz bu topluluğa çok katkı sağlayan. Teşekkürler.
Elbette statü / ego için yönetime girmek isteyenler vardır var olmuş olabilir, ama hiç emektarlar arasında böyle emek muhabbeti döndüğünü görmedim. Bence 'emektar nasıl olabilirim' sorusunu cevaplamaktan bıkıldığı için böyle bir karara varıldı (en azından etkisi olmuştur). Olan turkuaz rengime oldu :d
Şaka bi yana birinin emek vermek için yönetimde olması gerekmiyor. Bide yönetime girdiğinde kocaman bir emek de vermiş olmuyorsun aniden dipnot: Yukarda yazılanlara katılıyorum. |
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |