Anket: wasdzone Jailbreak sunucusu tekrar açılsın mı? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Evet, açılsın. | 63 | 82.89% | |
Hayır, açılmasın. | 13 | 17.11% | |
Toplam | 76 oylar | 100% |
* Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
wasdzone Jailbreak sunucusu tekrardan açılsın mı? |
Reklam/Sponsor
Merhaba ahali,
3 yıldır açık olan Jailbreak sunucusu kapandı. Bizim ilgisizliğimiz nedeniyle işler istediğimiz gibi gitmiyordu. İstediğimizden kastımız sunucu içi düzen, yapılan etkinlikler, yapılan yenilikler yeterli değildi. Modu aktif olarak oynayan oyuncularımıza tam anlamıyla destek olamıyorduk. Forum tarafından destek şikayet kısmı oyuncu açısından sıkıntı teşkil ediyordu. Oyuncu açısından beklenen kaliteyi vermediğimizi düşündüğümüz an kapatma kararı aldık. Gelen veya gelebilecek 200 IQ yorumların cevapları: "oyuncu sayısı yetersizdi" Evet fakat sorun bu değil. Aktif olarak oynayan kişi 10 diyelim, biz bu kadar oyuncuya dahi destek olamıyorken 40 oyuncuya da olamayacaktık. "artık para kazanmıyordun kapattın" Alınan kaptanlıklarla her türlü sunucu kirası çıkıyordu. "oyuncuları düşünmedin, kendi keyfine göre vazgeçtin" Aksine oyuncuları düşündüğümden kapattım. Yoksa 5 ay Kaptan yetkisini 50 TL'e satıp keyfime bakardım. Bunları anlatmak gereksiz ama tutamıyorum kendimi. Jailbreak'te komutçudan izin almadan mic bile basmayan adama bu tarz şeylerle gelmeyin. "jb sayesinde diğer sunucular açıldı, jb kapatamazsın" Jailbreak sayesinde diğer sunucular açılmadı. Arz-talep ilişkisinden dolayı açıldı. Aman bizim 217481 tane sunucumuz olsun diye açılmadı onlar. Bizden önce de çoklu sunucusu olan bi' topluluk olmadı sanırım. Özet olarak, gelen talebe göre açıldı diğer sunucular. Örneğin MG sunucusunun açılma sebebi: Jailbreak'te her gün gece 2-3 gibi mg haritaları oynuyorduk buna olan ilgi arttı ve her gece izin istenmeye başlandı biz de madem öyle MG sunucusu açalım orada oynamak isteyenler oynasın diye açıldı. "eee moruq yönetici al bitsin sorunlar" Yönetici almak kolay ama onu oyunculara alıştırmak işin en zor kısmı. Bu adam yönetici itaat edin demekle olmaz o iş. Sunucu tekrar açılacak mı? Bu oyuncuların istek ve taleplerine bağlı olacak. Yeterli sayıda talep olursa ve biz kaliteli hizmet verebileceğimizi düşünürsek açılabilir. Sunucunun açılması için tek yapmanız gereken şey konunun altına düşüncelerinizi dile getirmek. İyisiyle kötüsüyle yaşanan eğlenceli 3 yıl için teşekkürler herkese. Geçmiş, gelecekten her zaman daha güzel olacak.
JB kapandım?
İlk Jailbreak vardı daha sonra jb sayesinde pro,bb, awp, surf gibi severler açıldı. Yani jb olmazsa diğerleri hiç |