Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Jailbreak 3.0 Güncellemesi ve Açılışı

Reklam/Sponsor

Merhaba ahali,

1 aylık bi' tatil serüveninden sonra yeterli talepler neticesinde Jailbreak sunucusunu tekrar açıyoruz. Tatilin yaradığını söyleyebilirim. Hiçbir zaman eski ortam olmayacak biliyoruz ama en azından yeni ve hala bıkmayan oyuncularla eğlenmeye devam etmeyi amaçlıyoruz. Unutmadan, geçmiş gelecekten her zaman daha güzel olacak. Lafı uzatmadan yeniliklere ve değişiklikler hakkında bilgi vermek istiyorum.

Market Değişiklikleri - Kredi Sıfırlanması Hakkında
Marketin sıfırlamayı çok düşündük. "başka sunucular sürekli sıfırlıyor" diye gönlümüzü rahat tutmayı başarmıştık. 3 yıldır Jailbreak sunucusunun market, kredi verilerini saklıyoruz. Kredileri ve eşyaları kökten sıfırlamak yerine sadece "kredileri iade etmeden istemediğimiz eşyaları" kaldırma kararı aldık. Bu sonucun sıfırdan başlamaktan daha iyi olduğunu düşündük. Şimdiden hepimize hayırlı olsun. 

Güncel Market Eşyaları
CT - Jon Snow [0 kredi][Premium Özel]
CT - Hunk [5.000 kredi]
CT - Gece Katili [7500 kredi]
CT - Belalı Mella [7.500 kredi]
Yeni CT - Genji [10.000 kredi]
Yeni CT - Darth Vader [10.000 kredi]
Yeni CT - Myers [10.000 kredi]
CT - Kaft [25.000 kredi] [Legendary]

T - Kaptan [0 kredi] [Premium Özel]
T - Başkan [5.000 kredi]
T - Natalie [5.000 kredi]
T - MC Cree [7.500 kredi]

Aura - Üçlü Çember [19.000 kredi]
Yeni Aura - Kalpler [19.000 kredi]
Yeni Aura - Karadelik [19.000 kredi]
Yeni Aura - Helezonik [19.000 kredi]
Aura - Yapraklar [19.000 kredi]
Yeni Aura - wasdzone Özel - Baloncuk [19.000 kredi]
Aura - wasdzone Özel - [49.999 kredi]

Pet - Köylü kız Jumo [25.000 kredi]
Pet - Anka Kuşu [25.000 kredi]
Pet - Ninja [25.000 kredi]
Pet - Lil Novası [25.000 kredi

Yeni Seviye Sistemi
Slot sistemini kaldırdık yerine seviye sistemini getirdik. Seviye sistemi hakkında daha detaylı bilgi için: https://www.wasdzone.com/seviye-sistemi/

Yeni Komutçu Düzeni

Eskiden +18 kimlik kontrolü ve SKYPE ile form doldurularak komutçu alıyorduk. Bunun yerine Jailbreak Yöneticilerinin kararı ile discord üzerinden sesli başvuru ile komutçu alınacaktır. 

Yeni Komutçu Oylaması

Artık !gag @t atılıp komutçuların gagini açması beklenmeyecek. Mevcut komutçu kimse oyundakilere sorup komuta geçmek isteyen tüm oyuncuları oylamaya alabilecek. Trollleyen tabii ki cezaya mahkum. Tabii ki Komutçu yetkisi olan oyuncu daha öncelikli olacak.

Jailbreak hakkında detaylı bilgi için: https://www.wasdzone.com/csgo-jailbreak-sunucusu
Seviye sistemi hakkında bilgi için: https://www.wasdzone.com/seviye-sistemi/

Yeni marketin tüm eşyalarını içeren bi' video çekip duyuracağım, beklemede kalın. 
Teşekkürler, iyi ki varsınız ^^
Alıntı

Güzel gözüküyor eline sağlık.
Alıntı

Aura sayısının az olması ve belli başlı t skinlerinin olmaması biraz üzdü onun dışında kökten sıfırlanmaması ve yeni eşyalar güzel elinize sağlık
Alıntı

Jailbreakin dönmesine sevindim ama auram ve skinlerim kaldırlmış aga be Sad
Alıntı

Daha güzel oldu gibi Smile
Alıntı

(En son düzenleme: 05-05-2019, Saat: 16:40 4pro bey.)

Sistem gayet iyi yönetimde iyi olursa oyuncu bulunması kolay olur tez zamanda geri gelmek dileğiyle

Şunu belirtmek istiyorum ismini vermicem geçen seneye kadar yönetime alınmadığı için onca laf söyleyenler daha sonra yönetime alınınca şımaran x kişileri umarım görevlerini bırakır veya bir daha yetki almaz.

JB sunucusu eğlenmek içindir.
Yetki alip milletin oyununu karalamak değildir.

Sonunda içimi döktüm.

Not : komutculuk almak için ben 25 yaşımdayım gibi şeyler söylemek yerine gerçekleri söylemek sizin için daha iyi olur

2x içimi döktüm

Not2: Kaptanlık alınınca 2-3 maddelik kurallar konulsun
Örneğin para verdiniz diye gereksiz ban, kick, argo gibi kural dışı hareketler yapılmamalı.
Bu tarz şeyleri 2 den fazla yaparsanız kaptanlığınız silinir vb
Alıntı

(En son düzenleme: 05-05-2019, Saat: 18:26 TyreL.)

iyi hoş da t'de sadece 3 tane satın alınabilir skin olması çok kötü değil mi? yeni skinler gelicek mi ?
Alıntı

güzel olmuşşş
Alıntı