Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Espor Konusu

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 08-05-2019, Saat: 13:27 Kuluku.)

Herkese selam,

Bi süredir böyle espor hakkında sohbetler edilmemişti bende bu konuyu açıyım dedim Big Grin

Benim tuttuğum bir takım yok şu an, ama bunun sebebi bu aralar CS:GO espor olaylarını takip etmediğimden kaynaklı. Sizin varmı?

Eskiden Fnatic takımını severdim ve turnuvalarda onları tutardım. csgolounge sitesinde bet bile yapmışlığım var Big Grin
Olofmeister'ı seviyordum ve şimdi bakıyım dedim napıyo ne ediyor ve Faze'de olduğunu öğrendim. Adamlar futbol ligleri gibi transfer yapıyorlar Big Grin

Sizce ilerde E-spor (CS:GO veya başka bir oyun) televizyonlarda yayınlanır mı? Bence olabilir çünkü daha şimdiden Amerikadaki üniversitelerde ciddi ciddi bilgisayar oyunları oynayan kişilere burs veriyorlar ve alt yapılarına alıyorlar.

Bide başka bir sorum var size, Wasdzone'un espor takımı sizce ilerde oluşabilir mi? Katılmak ister miydiniz? Ben bir kolsuz olarak yandan desteklerdim sadece Big Grin

Hadi yorum yapın da sohbet edelim Smile
Alıntı

(En son düzenleme: 08-05-2019, Saat: 18:05 somebody.)

öncelikle bunlarin hepsi benim görüşüm.

cs için e-spor ölecektir bi süre sonra, çünkü cs öldü şu an. ama lol gibi oyunların espor platformunda büyüme değeri çok yüksek ve her geçen turnuvada ödül havuzu , izleyicisi inanilmaz rakamlarla artıyor. 50 bin kişi izlemişti fb pvb maçını. ileride kesinlikle bi televizyon kanalı açılacaktır espor turnuvalarının yayınlandığı. hatta ben bunu acundan bekliyorum yakın zamanda. ( dmax gibi bi kanalda sanırım intel csgo kış sezonu finali yayınlanmıştı ) futboldan daha fahiş fiyatlarla anlaşma yapılabilecek bi platform yavaş yavaş oluştuğu için iş adamlarının da ilgisini çekecektir bu durum, zira ilk örnek hakan baş. türkiyenin en büyük teknoloji firmalarından birine sahip olmasına rağmen adamın lolde sahibi olduğu bi takim var. ( bahçeşehir supermassive ) ki aklıma gelmişken, amerikayı falan geç şuan bahçeşehir üniversitesinin e-sporcu yetiştirme gibi bi eğitim programı var. yani ileride şu an popüler olan çoğu spor dalıyla eşit yerlere gelecektir diye düşünüyorum -elbette hangi oyunda olacağı bilinmez-

wasdzone e-spor takımı için şimdilik bir şey söylemek yanlış olur ama biz de hayalini kuruyoruz <3
Alıntı

bende space soldiers çok güzel
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi