Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone.com'da ne gibi haberler görmek istersiniz

Reklam/Sponsor

Bir blog editörü olarak halkın isteklerini öğrenmek isterim. Siz wasdzone.com'da ne gibi haber ve oyun hakkında yazılar görmek istersiniz? Düşüncelerini yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
https://www.wasdzone.com
Alıntı

Sosyal medya ile ilgilenen biri olarak bloğa pek fazla uğradığım söylenemez. O kısım ile bildiğim ilgili konu başlıkları çıkıcak oyunlar ve sistem gereksinimleri ; tabiki bu benim cahilliğimden de kaynaklanıyor olabilir fakat genede bi öneri vermem gerekirse oyuna yoğunlaşmak yerine diğer tekneloji aletler hakkında bilgi verseniz daha kapasamlı bir ortam yaratabilirsiniz.
Alıntı

ne yapalım howerboard falan mı tanıtalım reis
Alıntı

Tersliceksen niye sordun birader :|
Alıntı

(En son düzenleme: 04-06-2020, Saat: 15:07 Kuluku.)

(04-06-2020, Saat: 14:13)RoyaFlex demiş ki: Tersliceksen niye sordun birader :|

Artı bir

Blogu farklı şeyler için kullanabilirsiniz. Oyuncuların meraklı olduğu şeyleri biraz düşünün. Sadece sistem gereksinimleri ve güncellemelerden ibaret değil yani. Turnuvalar / Espor takımları hakkında haberler, bir oyun hakkında şahsi düşünceleriniz, bilgisayar parçaları, ve Türkiye'de düzenlenen aktiviteler hakkında yazabilirsiniz. Tabi bu dediklerimin söylenmesi kolay, yapılması zor (en azından sistem gereksinimleri blog postuna göre). Biraz daha efor sarf ederseniz belki 10dan fazla görüntüleme alırsınız attığınız postlarda (laf sokmak gibi olmasın). Burda parasız çalışıyorsunuz doğru ama çalışırken bari Blogu yükseltmek için çalışın, çünkü şu an çok durgun bir durumda (gördüğüm kadarıyla).

Bu konuyu açman güzel bir başlangıç, Blog'ta olacak gelişmelerde bol şans diliyorum.

İyi forumlar,
Alıntı

(En son düzenleme: 05-06-2020, Saat: 03:39 ConSina.)

(04-06-2020, Saat: 14:13)RoyaFlex demiş ki: Tersliceksen niye sordun birader  :|
Terslemedim sadece mantıksız geldi. Sonuçta teknolojik alet bizim elimizde olmadığı sürece biz bunu gerçekçi bir şekilde yorumlayamayız her teknolojik aleti satın almak da fazla masraflı olur.

(04-06-2020, Saat: 14:55)Kuluku demiş ki:
Blogu farklı şeyler için kullanabilirsiniz. Oyuncuların meraklı olduğu şeyleri biraz düşünün. Sadece sistem gereksinimleri ve güncellemelerden ibaret değil yani. Turnuvalar / Espor takımları hakkında haberler, bir oyun hakkında şahsi düşünceleriniz, bilgisayar parçaları, ve Türkiye'de düzenlenen aktiviteler hakkında yazabilirsiniz. Tabi bu dediklerimin söylenmesi kolay, yapılması zor (en azından sistem gereksinimleri blog postuna göre). Biraz daha efor sarf ederseniz belki 10dan fazla görüntüleme alırsınız attığınız postlarda (laf sokmak gibi olmasın). Burda parasız çalışıyorsunuz doğru ama çalışırken bari Blogu yükseltmek için çalışın, çünkü şu an çok durgun bir durumda (gördüğüm kadarıyla).

Bu konuyu açman güzel bir başlangıç, Blog'ta olacak gelişmelerde bol şans diliyorum.

İyi forumlar,
Sistem gereksinimlerini bizde çok istekli bir şekilde yazmıyoruz genelde haber yazmaya çalışıyoruz ama şuanda 3 yeni blog editörü aldığık ve yeni alınan blog editörlerine başlangıçta belirli bi sayıda sistem gereksinimi yazmasını söylüyoruz bu da bizim yazdığımız haberleri geri planda tutuyor sistem gereksinimi fazla olduğu için haberler görülmeden sitede ana ekrandan gidiyor. Düzenlenen turnuva benzeri aktiviteleri yazmak güzel bir fikir çok takip etmiyordum ama artık takip etmeyi başlarım teşekkür ederim. Sistem gereksinimi konusu toplantıda açılmıştı ve sist em gereksinimlerini ayrı bir kategoriye koyabilir miyiz diye sorulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Buna okan abinin cevabı yapabiliyorsan yap bizim için sıkıntı olmaz demişti diye hatırlıyorum bunu da belirtmek istedim son olarak. Tekrar teşekkür ederim

Toplantıda soruyu soran kişi RoyaFlex'di bu arada
Alıntı

Rica ederim kanka ben burda size yardım etmeye çalışıyorum. Toplantılara eskisi gibi gelemiyorum fazla, kaçırmış olabilirim bunu. Bence ama zaten sistem gereksinimleri yazmak çok saçma bişey. Yani tamam eyvallah blog postu ama yazmak için yazılıyormuş gibime geliyor. İnsanların oynamadığı, ilgilenmediği, oyunlar hakkında yazmak zaman kaybı gibime geliyor. Popüler oyunları yaparsın ama ne biliyim Crackdown 3 oyunun sitem gereksinimlerini yazmazsın. Yeni blog editörlerini de bu tarz yazılarla oyalamak yerine daha yaratıcı postlar yazmalarını söyleyebilirsiniz. Belki dünyada bir ilk yapıp çok güzel, hiç kimsenin yazmadığı bir yazı yazıcak. Limitlemeyin kendinizi bu sistem gereksinimleriyle Big Grin
Alıntı

(05-06-2020, Saat: 21:53)Kuluku demiş ki: Rica ederim kanka ben burda size yardım etmeye çalışıyorum. Toplantılara eskisi gibi gelemiyorum fazla, kaçırmış olabilirim bunu. Bence ama zaten sistem gereksinimleri yazmak çok saçma bişey. Yani tamam eyvallah blog postu ama yazmak için yazılıyormuş gibime geliyor. İnsanların oynamadığı, ilgilenmediği, oyunlar hakkında yazmak zaman kaybı gibime geliyor. Popüler oyunları yaparsın ama ne biliyim Crackdown 3 oyunun sitem gereksinimlerini yazmazsın. Yeni blog editörlerini de bu tarz yazılarla oyalamak yerine daha yaratıcı postlar yazmalarını söyleyebilirsiniz. Belki dünyada bir ilk yapıp çok güzel, hiç kimsenin yazmadığı bir yazı yazıcak. Limitlemeyin kendinizi bu sistem gereksinimleriyle Big Grin
Ya yeni blog editörleri başlarda çok fazla hata yapıyor adam yabancı kelimeyi çevirmeyi bile unutabiliyor bu gibi hatalar olmaması için başta sistem gereksinimi yazdırıyoruz. Bu işi 2 aydır yapıyorumdur yine ben bile hata yapabilirim. Dediğim gibi ben de çok sistem gereksinimi taraftarı değilim.
Alıntı