wasdzone'nun sosyal medyası!? |
Reklam/Sponsor
Öncelikle merhabalar efendim...
sizlerden sosyal medyayı geliştirmek için bazı tavsiyelere ve görüşlerinize ihtiyacım var.
bu tavsiyeleri sizden boşluk doldurma şeklinde almak istiyorum...1) ............. eğer yaparsanız wasdzone'nun sosyal medyasın'da şuan kinden daha fazla aktif olurum. 2) wasdzone'nun sosyal medya hesaplarını ............. yüzünden takip ediyorum/etmiyorum. 3) wasdzone'nun Sosyal medyası bence .............. yaparsanız gelişebilir. 4) wasdzone'nun sosyal medyasında ............ değişikleri görmek isterim. [i][i][i]Cevaplarınızı görüşlerinizi bekliyorum.[/i][/i][i] [/i][/i] İnstagram.com/wasdzone facebook.com/wasdzone [i]twitter.com/wasdzone Bizi takip etmeyi unutmayın.[/i]
1) Yabancı post eğer yaparsanız wasdzone'nun sosyal medyasın'da şuankinden daha fazla aktif olurum.
2) wasdzone'nun sosyal medya hesaplarını wasdzone yüzünden takip ediyorum. 3) wasdzone'nun Sosyal medyası bence sunucularda çekilen klipeler yaparsanız gelişebilir. 4) wasdzone'nun sosyal medyasında story kullanım değişikleri görmek isterim.
Bence daha sık post atmalı ve clip tarzı eğlenceli komik şeylerde olabilir
(22-06-2020, Saat: 16:58)Kuluku demiş ki: 1) Yabancı post eğer yaparsanız wasdzone'nun sosyal medyasın'da şuankinden daha fazla aktif olurum.1) Yabancı postları genelde çevirerek atıyoruz. 2) - 3) Bu klipler oyuncuların bize atıp atmamasına bağlı atıldığında paylaşıyoruz. 4) Story'e erişimimiz yok :d
Görüşlerinizi değerlendirmeye alacağız. peki hikaye kısmına ne gibi içerikler istiyorsunuz?
Öncelikle sosyal medya yöneticilerimize Türkçe öğreterek başlayacağım wasdzone'nin sosyal medyasını geliştirmeye.
|