Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone'nun sosyal medyası!?

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 22-06-2020, Saat: 05:03 Cheff.)

Öncelikle merhabalar efendim...
sizlerden sosyal medyayı geliştirmek için bazı tavsiyelere ve görüşlerinize ihtiyacım var.
bu tavsiyeleri sizden boşluk doldurma şeklinde almak istiyorum...
1) ............. eğer yaparsanız wasdzone'nun sosyal medyasın'da şuan kinden daha fazla aktif olurum.
2) wasdzone'nun sosyal medya hesaplarını ............. yüzünden takip ediyorum/etmiyorum. 
3) wasdzone'nun Sosyal medyası bence .............. yaparsanız gelişebilir.                           
4) wasdzone'nun sosyal medyasında ............ değişikleri görmek isterim.    

[i][i][i]Cevaplarınızı görüşlerinizi bekliyorum.[/i][/i][i]                [/i][/i]

İnstagram.com/wasdzone
                                                                                                        facebook.com/wasdzone
                                                                                           [i]twitter.com/wasdzone                                                                                                        Bizi takip etmeyi unutmayın.[/i]
Alıntı

Taner'i şutlarsanız sosyal medya gelişebilir. (!)
Alıntı

1) Yabancı post eğer yaparsanız wasdzone'nun sosyal medyasın'da şuankinden daha fazla aktif olurum.
2) wasdzone'nun sosyal medya hesaplarını wasdzone yüzünden takip ediyorum.
3) wasdzone'nun Sosyal medyası bence sunucularda çekilen klipeler yaparsanız gelişebilir.
4) wasdzone'nun sosyal medyasında story kullanım değişikleri görmek isterim.
Alıntı

Bence daha sık post atmalı ve clip tarzı eğlenceli komik şeylerde olabilir
Alıntı

(22-06-2020, Saat: 16:58)Kuluku demiş ki: 1) Yabancı post eğer yaparsanız wasdzone'nun sosyal medyasın'da şuankinden daha fazla aktif olurum.
2) wasdzone'nun sosyal medya hesaplarını wasdzone yüzünden takip ediyorum.
3) wasdzone'nun Sosyal medyası bence sunucularda çekilen klipeler yaparsanız gelişebilir.                         
4) wasdzone'nun sosyal medyasında story kullanım değişikleri görmek isterim.
 1) Yabancı postları genelde çevirerek atıyoruz.
 2) - 
 3) Bu klipler oyuncuların bize atıp atmamasına bağlı atıldığında paylaşıyoruz.
 4) Story'e erişimimiz yok :d
Alıntı

(22-06-2020, Saat: 19:10)RoyaFlex demiş ki: [quote='Kuluku' pid='23831' dateline='1592834288']
 4) Story'e erişimimiz yok :d

Şifre vermemiş galiba Big Grin
Alıntı

Görüşlerinizi değerlendirmeye alacağız. peki hikaye kısmına ne gibi içerikler istiyorsunuz?
Alıntı

Öncelikle sosyal medya yöneticilerimize Türkçe öğreterek başlayacağım wasdzone'nin sosyal medyasını geliştirmeye.
Alıntı

(23-06-2020, Saat: 06:38)Cheff demiş ki: Görüşlerinizi değerlendirmeye alacağız. peki hikaye kısmına ne gibi içerikler istiyorsunuz?

poll / soru-cevap / ifşa / bedava oyun anonsları (normal hesaba direk atmak saçma oluyor biraz)
Alıntı

(23-06-2020, Saat: 15:51)KatilHoroz demiş ki: Öncelikle sosyal medya yöneticilerimize Türkçe öğreterek başlayacağım wasdzone'nin sosyal medyasını geliştirmeye.
++++++++++++++++++++++++++++
Alıntı