Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Bedavaya 50 Tl Oyun

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 11-11-2016, Saat: 17:18 thunder61.)

Merhaba arkadaşlar ben buraya neden böyle bişey yazdım şu yüzden sizin için geldim buraya ben sizi düşünerek geldim buraya BEDAVA oyun hangi oyun diye sorarsanız Dirt 3 diye bir araba yarışı bir site üzerinden bedavaya dagıtılıyor ben aldım inananmıyan olursa buyursun profilime baksın yalan felan diyen olursa intihar etsin.Buyrun steam profil linkim: https://steamcommunity.com/id/thunder61/ 
yapmanız gerekenleri tek tek anlatıyorum https://www.humblebundle.com sitesine girip öncelikle bi üye oluyoruz. Ondan sonra https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game bu linke girip oyunu normal satın almış gibi yapıyoruz sepete ekliyoruz.Daha sonrasında ise sepete tıklayıp ödeme yerine gelip öde diyoruz ve 0.00 dolar oldugunu görürsünüz zaten orada  sizden bi kod istiyecek e postanıza gelen kodu oraya giriyoruz ve sonrasında size kodunuzu almanız gereken yerin linki cıkıcak size oraya tıklıyoruz ve steam cd kodunuz orada steamınıza geliyorsunuz sol altta oyun ekle yazısı var tıklıyoruz cd key ile secenegini seciyoruz sonrada kodumuzu giriyoruz oyun sizde.
NOT: Kodları asla başkalarına vermeyin size verilen kodlar site tarafından başkalarına verilmemiştir sadece sizlere verilmiştir başkalarıda kendi kodlarını alır.
NOT 2: Bu uygulama 1 gün 3 saat 58 Dakika sonra kapanıcaktır DOLUŞUN. 
İMza Thunder61 abiniz
Edit 1: Humble bundle ile steamınızı birleştirin yoksa kabul etmez haberiniz olsun ben yaptım 1 yıldır hiçbi sıkıntım yok.
Alıntı

tazminat gg olurum diye kkorkuyorum Big Grin
Alıntı

(En son düzenleme: 11-11-2016, Saat: 17:25 Özbay. Düzenleme Nedeni: düzenleme )

Aldım bende ayrıca Humble Bundle sitesinde 1$ vererek 3 oyun alabiliyorsun ve alınan 3 oyundan 2 si 24 1 tanesi 32 lira.

10$ verirsen toplam 7 oyun alabiliyorsun ve bu 7 oyunun fiyatı 150 lirayı geçiyor. İncelemenizi tavsiye ederim

edit-1 Ayrıca 12 dolarlık aylık üyelik alarak sitenin her ay bültenine çıkan oyunların hepsine sahip olabilirsiniz ve gerçekten iyi seriler çıkardıklarına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
Alıntı

(En son düzenleme: 11-11-2016, Saat: 18:27 PrinceofKnights.)

(11-11-2016, Saat: 17:21)Özbay16 demiş ki: Aldım bende ayrıca Humble Bundle sitesinde 1$ vererek 3 oyun alabiliyorsun ve alınan 3 oyundan 2 si 24 1 tanesi 32 lira.

10$ verirsen toplam 7 oyun alabiliyorsun ve bu 7 oyunun fiyatı 150 lirayı geçiyor. İncelemenizi tavsiye ederim

edit-1 Ayrıca 12 dolarlık aylık üyelik alarak sitenin her ay bültenine çıkan oyunların hepsine sahip olabilirsiniz ve gerçekten iyi seriler çıkardıklarına emin olabilirsiniz. İyi forumlar.

baska oyun icin para vermeyi nasil yapiyoruz.

bu arada eyw thunder61 sen adamsın 2 hesapta da oyunu aldım sayende Big Grin
[Resim: 9Lz8F5.jpg]
Alıntı

Big Grin allahım yarabbim her konuya yazı yazmış okan bey bu adam 1k kredi kasmış ban or fixed Big Grin
Alıntı

hiçbir sıkıntı yok ama sanırım oyun 8 günlük sizede geldimi ?
Alıntı

Keys 'i bitmiş şansıma soxum
Alıntı

Eywallah Emre abey. Adamsın iade etmek için almıştım ama neyse Big GrinD
Alıntı

(11-11-2016, Saat: 19:31)Saygılı BOT demiş ki: hiçbir sıkıntı yok ama sanırım oyun 8 günlük sizede geldimi ?
8günlük felan değil. gayet sınırsız geldi bana.
Alıntı