İŞE YARAR CS:GO KODLARI |
Reklam/Sponsor
Selam arkadaşlar. Bugün sizlere çoğunu kullandığım CS:GO kodlarını sizlerle paylaşmak istedim
![]() SİLAHIN HAREKET ETMESİNİ ENGELLEMEK: cl_bob_lower_amt 5 cl_bobamt_lat 0.1 cl_bobamt_vert 0.1 cl_bobcycle 2 cl_viewmodel_shift_left_amt 0 cl_viewmodel_shift_right_amt 0 ------------------------------------------------------------------------------------- SİLAHI ÖNDE TUTMA : viewmodel_fov 68 viewmodel_offset_x 2 viewmodel_offset_y 2 viewmodel_offset_ z -2 ------------------------------------------------------------------------------------- En uygun internet Ayarları; rate 128000 cl_updaterate 128 cl_cmdrate 128 cl_interp_ratio 1 cl_interp 0 ------------------------------------------------------------------------------- SERİ ŞEKİLDE SİLAH SAĞ SOL ELE ALMA : bind "ALT" "toggle cl_righthand 0 1" Kendi tuşunuzu ayarlıyabilirsizniz ben "ALT" olarak ayarladım -------------------------------------------------------------------------------------- NET_GRAPH KODUNU KÜÇÜLTME : net_graph 1; net_graphproportionalfont 0; net_graphpos 2 -------------------------------------------------------------------------------------- RADAR AYARLARI : cl_radar_always_centered 0 = EKRAN BÜYÜR DAHA İLERİSİNİ GÖRÜRSÜNÜZ. cl_radar_scale 0.3 = EKRAN İYİCE GENİŞLER HARİTANIN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA KADAR GÖRÜRSÜNÜZ. DAHA GENİŞ ALAN SAĞLAR. cl_hud_radar_scale 1.15 = radarın kendi boyu büyür. ------------------------------------------------------------------------------------- ALINTIDIR.
|