Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Aralık Ayı Etkinlik Takvimi

Reklam/Sponsor

Exclamation 

[Resim: yclxL0.jpg]

Merhaba dostlar,

Sıkıntılarla geçen bir 2020 yılının son ayını tamamen şamata tamamen eğlence ile geçirmek, etkinliğe ve krediye doymak için bir takvim hazırladık, sizlere duyurmaktan keyif duyarım.

Görselde görüldüğü üzere her güne bir etkinlik planlanmış olup etkinlik saatleri 20.00 ile 22.00 arası değişiklik gösterecektir. Her gün discord adresimizde #jb kanalından günün etkinliğinin saat kaçta olduğu duyurulacaktır.

Oyun içerikli olan tüm etkinliklerimiz için ay sonu Lider Tablosu düzenlenip en çok etkinlik kazanan 3 kişiye yeni yılda 1st 2nd 3rd olarak 1 aylık özel tag verilecektir.

JB PREMİUM oyuncular etkinliklerdeki ödülleri 2x şeklinde alacaktır.

Takvimin kalanı 12-15 Aralık tarihleri arasında paylaşılacaktır.

Gelelim etkinlikler nelerdir? Ne yapılır? Ne kazanılır? 

Saklambaç Etkinliği: Haritada gömmeli saklambaç oynanır, kazanan 1 kişi 2.500 kredi sahibi olur.
Starwars Etkinliği: Herkes tek, geniş bir alanda lazer savaşı açılır, 3 puana ulaşan 1 kişi 2.500 kredi sahibi olur.

[Premium Özel] Sunucudayım Etkinliği: Saat 20.00 / 20.30 arasında sunucuda 'rr dön çok özledik' yazıp the time alan her Premium oyuncu 1.000 kredi alacaktır. [ss alıp discord özelden bana atmalısınız.]
truck_wars Etkinliği: Teröristlerin benzin dolu bir tırı kaçırmak için polislerle girdiği amansız mücadele içeren aksiyon dolu bir etkinlik. En yüksek skoru yapan 2 oyuncu 2.500 kredi sahibi olur.
Toplantı: Toplantıda Pazar günü yapılacak olan Doğru / Yanlış Etkinliğinin bir önermesi ve Doğru ya da Yanlış olduğu söylenecektir.
Doğru Yanlış Etkinliği: Genel kültür - Gündem konularında önermeler bulunan ve bunların doğru ya da yanlış olduğunu seçtiğiniz eğlendirici ve öğretici oyun. Kazanan kişi etkinliğe katılıma bağlı ödüllendirilecektir. [min 2.500 kredi]
Deagle Sustum Etkinliği: Deagle sustum dedikten sonra dediğimi ilk ve doğru yazan atış hakkına sahip olur. Sona kalan kişi 2.500 kredinin sahibi olur.
TG turnuvası: Geniş bir alanda TG oyunlarının (bomba atma, only hs, zoom shot vs. ) oynandığı bir etkinliktir. 3 puana ulaşan 2.500 kredinin sahibi olur.
Canım Kredim Etkinliği: Herkese 3000 can verilir, bu can sizin kredinizdir ve bir alanda deagle, usp vb. silahlarla hayatta kalmaya çalışırsınız. Hayatta kalan son oyuncu canı kadar kredi alır.
Herkese Benden Çay Sana Oralet: Sunucuda bulunan herkese 100 kredi gönderilir ve çekiliş yapılır, çekilişte çıkan kişi 1.000 kredi almayı ya da sunucuda bulunan herkese 100 kredi daha gönderilmesini ister.
7 Günlük Kredi Oyunu: Adminlik oyunu ile aynı sistemde işler ve 3 puana ulaşan kişi 7 günlük hediyeyi kazanır.

Not: Görseldeki kalitesizlik için üzgünüm, Grafik Tasarımcı arıyoruz kendine güvenen discord adresimizden bana ulaşabilir.
 Yorum yapmayı, fikirlerinizi iletmeyi unutmayın.
 Sevgi ve mutlulukla kalın.
Alıntı