Çok güldüm :D |
Reklam/Sponsor
İnternetten bulduğum CSGO ve CS 1.6 ile ilgili ibretlik sözler
![]() -Kalbine kurdugum c4 u defunse edecek kadar adi isen,ellerim consoleye disconnect yazacak kadar asildir -EğeR 1 qün Cs'De öLürSem ßéNi ßıRaKıN éLi aLın..!! -Kızlara Head$HoT , aiLeme baN , oKuLa KiCK , HaYaTa quiT CéKTiM >Girdim Dün Servera Baqtım Wallcılar Burada, Seni Gördüm Elim Kaydı Bütün wallcular yana yattı [b]>İçimde hiç patlamayan bir C4 var.Defuse kit'im olurmusun [/b] >Seni seninle yaşamak varken, sensiz wallcılarla yaşamak zoruma gidiyor.. >Ölüm, ölüm dediğin nedirki gülüm, ben senin için C4 kurmayı göze almışım.. >Seni her düşündüğümde bir terörist wuruyorum.. Benim artık top15'de adım var.. >Bir ak47 mermisi seni seviyorum anlamı taşısaydı, ven sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki admin beni serverdan banlardı.. >Hani ak47 vardır hs anlatır hani hileci vardır speed anlatır birde aşk vardır beni hayattan banlatır seni seviyorum.. >Bir awp mermisi olmak isterdim. Neden mi? Düşmanın seni awp ile wurduğunda vücudunun derinliklerine girip bir daha hiç çıkmamak için.. >Round nedir ki? başlar biter. [b]Ak47 nedir ki? Hs atar gider. C4 nedir ki? patlar biter. Ama sana olan kurşunlarım sonsuzdur, ancak sizin basede biter[/b]
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |