KUMAR KALKMALI |
Reklam/Sponsor
Kumar bence kalkmalı eski düzleme geri dönülmesi gerekir çünkü Kumar çok fazla arkadaşların bozulmasını sağladı bunu bizzat gördüm bilenler ve yaşayanlar vardır adamın biri arkadaşından borç istiyor vermiyor felan sonra sg benle konuşma muhabbeti oluyor bu benim başımada geldi adam kredisi bitmiş istiyor vermiyor felan arkadaşından istiyor o vermeyincede adam üzülüyor sinirleniyor sonra benle konuşma muhabbeti ortaya çıkıyor. Eski kumarda bölge sıkıntı ortaya çıkmıyordu ama şimdiki sistem farklı olduğu için sorunlar meydana geliyor bunu kalkmasını ve eski sisteme dönmesini arz ederim.
Eski sisteme dönsede arkadaşlıklar yine bozulabilecek. YKUMAR'ı gecici olarak kaldırdık zaten. Düşük kumar şu anlık açık. Onda da problemlerin devam edeceğini düşünmüyorum.
dün den önceki gün biri y kumara 2 k basdı 7500 ben basdım tam adam slay ct çekicek maç biticek hemen ordan zenginler kumar parası kasan biri bi girdi 15 k mi 20 mi 10 mu göremedim aldı götürdü en var ne yok elim ayagım titredi valla billa
Her zaman söyledim bunu kumarı zevk için oynuyorum zevk için oynayın kudurun xDd
Kumar'ı sırf kazanmanın verdiği hırsla oynuyorum
![]() ![]()
Dostum zaten kredi vermediği için arkadaşlıkları bozulanlar arkadaş değildir. Sahte arkadaşlıklar bunlar
![]() |
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |