Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

KUMAR KALKMALI

Reklam/Sponsor

Kumar bence kalkmalı eski düzleme geri dönülmesi gerekir çünkü Kumar çok fazla arkadaşların bozulmasını sağladı bunu bizzat gördüm bilenler ve yaşayanlar vardır adamın biri arkadaşından borç istiyor vermiyor felan sonra sg benle konuşma muhabbeti oluyor bu benim başımada geldi adam kredisi bitmiş istiyor vermiyor felan arkadaşından istiyor o vermeyincede adam üzülüyor sinirleniyor sonra benle konuşma muhabbeti ortaya çıkıyor. Eski kumarda bölge sıkıntı ortaya çıkmıyordu ama şimdiki sistem farklı olduğu için sorunlar meydana geliyor bunu kalkmasını ve eski sisteme dönmesini arz ederim.
Alıntı

Eski sisteme dönsede arkadaşlıklar yine bozulabilecek. YKUMAR'ı gecici olarak kaldırdık zaten. Düşük kumar şu anlık açık. Onda da problemlerin devam edeceğini düşünmüyorum.
Alıntı

Keşke tek sorun o olsa..
Alıntı

dün den önceki gün biri y kumara 2 k basdı 7500 ben basdım tam adam slay ct çekicek maç biticek hemen ordan zenginler kumar parası kasan biri bi girdi 15 k mi 20 mi 10 mu göremedim aldı götürdü en var ne yok elim ayagım titredi valla billa
Alıntı

(23-11-2016, Saat: 20:21)HieFX ™ demiş ki: Keşke tek sorun o olsa..

Çare başka sunucu. Sorunu söylemeden fixlememiz, at gözlüğünü çıkarmamız münkün değil.
Alıntı

Her zaman söyledim bunu kumarı zevk için oynuyorum zevk için oynayın kudurun xDd
Alıntı

Anıl merak ettiğim nokta neden pro genel sohbete yazdın
Alıntı

Kumar'ı sırf kazanmanın verdiği hırsla oynuyorum Big Grin yoksa krediyi alıp müsait biyerime koyacak değilim Big Grin zevk almasını bilirsen iyi bir olay. tatlı rekabetler elbet olacaktır. abartmamak lazım.
Alıntı

Dostum zaten kredi vermediği için arkadaşlıkları bozulanlar arkadaş değildir. Sahte arkadaşlıklar bunlar Big Grin
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi