Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Rogue One : Bir Star Wars Hikayesi ( Severlerine )

Reklam/Sponsor

Star 

Bayadır beni sabırsızlandıran bir şey bu yeni Star Wars filminin gelecek olması. Kendimi bildim bileli takip ettiğim kıymetli film serilerinden biridir Star Wars. Aralık 14'te de Rogue One ın çıkıcağını duyunca hemen soluğu burda aldım. Gerçi 7.filmi daha izlemedim ama ikisini sırayla izlerim sanıyorum Big Grin

Neyse bukadar yazı yeter kopi peyst kısmına geçiyoruz.

[Resim: rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075.jpg]

"ÖZET VE DETAYLAR

Lucasfilm'in yeni "ara dönem filmlerinden ilki" olarak lanse edilen yapım bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatacak. Film, Death Star'ın planlarını çalmak için bir araya gelen bir ekibin mücadelesini merkezine alıyor ve 1977 tarihli Yıldız Savaşları: Bölüm IV'ten öncesini anlatacak. Gareth Edwards'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünü Felicity Jones üstleniyor; kadroda ayrıca Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Diego Luna, Mads Mikkelsen ve Forest Whitaker da yer alıyor. Senaryosu Chris Weitz'a ait olan filmin yapımcılığıysa pek tabii George Lucas'a emanet."

# (konu yeri burası mı pek emin olamadım ama en genel bölüm olarak burasını bulduğumdan burada açtım konuyu.)

Özete de bakıcak olursak Death Star mevzusu gene ortalıkta. Abi çok fena olucak ya. İstanbul Anadolu yakasından gidecekler olursa çıktığı haftasonuna birlikte gidebiliriz. Hala heyecanlıyım ya Big Grin
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi