Bir cisim yaklaşıyor efendim. |
Reklam/Sponsor
Selamün Aleyküm, Kısa kesecem.
Skylue kimdir? Senin benim gibi bir wasdzone oyuncusu işte... Adı da Mahmut'muş bide ikinci ismi varmış Furkan diye bende yeni öğrendim. İstanbul'da Mütercim-Tercümanlık mı ne diye bir bölüm okuyomuş artık ne işine yarayacaksa. 97 modelmiş lazım olursa diye veriyim dedim bilgiyi benzinli çalışır. Bu arkadaş buraya nasıl düştü? Bir zamanlar Pentium 4'lü bir pc ile işi gücü Half-Life, Gta Sa, Most Wanted, Fallout ve tabikide CS oynamaktı, sonra noldu biliyor musun? Bu arkadaş üç sene öksüz kaldı.(Tövbe.. pcsiz kalmış ben yanlış duymuşum) Sonunda pcsine kavuşunca bir Csgo indireyim dedi. Ranked falan atarken bir anda anıları depreşti 1.6 daki. Ben niye jailbreak oynamıyorum dedi ve bir baktı adam wasdzone denen bir yere düşmüş ve ilk gördüğü şey Ottoman'ın o asi skinli hali. Ottoman bu arkadaşı hipnoz etmiş ve wasdzone'a hapsetmiş. BunnyS li isyanların,Osman Halazab'ın isyan sıfırlamalarının, Kavuncu Amca'lı cloudslu gecelerinin(komuttayken maptan düşerdi arkadaş sürekli hueheuehhu) BiggBoss'lu obamaların, ekşi limon'lu Carbon'lu Anarchist'li Punisher abimiz'li relre'li ve ismini sayamadığım nice komutçuların komut verişinin etkisine kapılan bu arkadaş bir daha buradan çıkamadı. Fakat bu komutların etkisine dayanamayan Sky, bir ay komaya girdi ama komadan çıkınca bir daha döndü bu genç. Nedense Carbon hatırladığı gibi değildi... Birşeyler yanlıştı.. İçine kendisini 14 yaşında sanan bir cin kaçmıştı. Korkmuştu Sky, ama çok geçti. Carbon artık yoktu. Şaka lan burda duruyo işte, ne anlatıyor bu arkadaş boş boş yazmış bak işsiz. Amacı ne bu arkadaşın? Bu kadar kaliteli ortam görünce bu arkadaş kendi kendine dedi ki, "Bu ortamı baya sevdim ben ya burda takılırım ben arkadaş. Burası bildiğin "sosyal" oyun platformu burada kal sen bak ne organizasyonlar görecen." diye. Yani demişki bura uçar gider gitmeden bende uçağa atlayam diye, amacı bu yani uçmak istiyor bu arkadaş. bkz; https://www.youtube.com/watch?v=GIQn8pab8Vc Ne uçması ya bunun istediği bu ortamda takılmak işte. Hani kısa kesecektin? https://www.youtube.com/watch?v=An7ylfOhlOs NE UZATTIM BE BUNU OKUYACAGINIZA GIDIN ROMAN OKUYUN BUNE edit: Bu arkadaş okuduğu üniversite tarafından mağdur edilerek başka bir üniversitede İngilizce Öğretmenliği bölümüne geçmesine sebebiyet vermiştir.
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |