Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

PRO SERVERDAKİ WEAPON OLAYININ AÇIKLAMASI

Reklam/Sponsor

SA millet. Zeus arkadaşımızın şikayet edilmesi üzere bunu yazmak durumunda kaldım. Biz adminlerimize weapon kullanmayız demiyoruz. Kullanın ancak takım çok gerideyse(şikayetteki ss'te fark gözüküyor) takım arkadaşlarınıza drop atabilirsiniz diyoruz. Ancak normal zamanlarda kesinlikle kullanamazsınız yasak diyoruz. Admin alırken bunu söylüyoruz. Weapon olayı bu saatten sonra kapatıldı ve birdaha açılmayacaktır. Zeus da geri alınacaktır. 

Wasdzone Pro/Pub Yönetim Ekibi
Alıntı

(06-12-2016, Saat: 12:48)BigThunder demiş ki: SA millet. Zeus arkadaşımızın şikayet edilmesi üzere bunu yazmak durumunda kaldım. Biz adminlerimize weapon kullanmayız demiyoruz. Kullanın ancak takım çok gerideyse(şikayetteki ss'te fark gözüküyor) takım arkadaşlarınıza drop atabilirsiniz diyoruz. Ancak normal zamanlarda kesinlikle kullanamazsınız yasak diyoruz. Admin alırken bunu söylüyoruz. Weapon olayı bu saatten sonra kapatıldı ve birdaha açılmayacaktır. Zeus da geri alınacaktır. 

Wasdzone Pro/Pub Yönetim Ekibi
Takım gerideyse weapon kullanılabilir demişsin de herkes eglencesine pro/pub oynamıyor. Pro/pub a gelip tryhard oynayan çok fazla insan var geride olan takım eco elde weaponla awp alması çok mantıklı bencede :Big Grin----- weapon kaldırıldıgı için ty
Alıntı

God alıp isyan bastırmalıyız bence
Alıntı

En iyi Hook ama dinliyenmi var
Alıntı

(En son düzenleme: 08-12-2016, Saat: 13:31 BigThunder.)

Cafer proya girip tryhard oymayan mı daha fazla zevkinr oynayan mı ?

God alıp hook basarak isyan bastırmak daha güzel Smile
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi