Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Selam Herkese

Reklam/Sponsor

Öncelikle Herkese Esselamun Aleyküm diyorum.Bahsetmek istediğin Konu şudur

Sv ye Kumar geldiğinden beri Fark ettim ki çoğu arkadaşlıklık bozuldu kalpler kırıldı .Yapmayın lütfen yapmayın artık bir şey yaptığımın eylence oyunu kredi kasmak için bunca arkadaşlıkları kırmaya değer mi ? Sövmeye Argo hakaret etmeye değer mi ? kalp kırmaya değer mi ? Ben buna bir son vermek amacıyla buraya bu yüzden konu açıp yazıyorum ve böyle devam ederse Sv de hiç bir arkadaşlık kalmıcak. 1 kredi 10 kredi 500 kredi fark etmez bunlar için değer mi ? arkadaşlarınızı satmaya değer mi ? parçalamaya...
Gelin artık son verelim bitirelim şu işi yapmayın dur diyelim

Evet yazıcağım şey bukadar Şu ana kadar Kumar oynadığımdan beri Arkadaşlıklarını Sağlam tutan ve Kırmayan herkese Teşekkür Ediyorum Wasdzone Ailesi İyi ki varsınız Sizler seviliyorsunuz Seviyorsunuz Hepiniz Değerlisiniz .
Alıntı

+1 çoğu kişiyle aram bozuldu
Alıntı

PARA ATMASSAN TABİ OLUR FLASH
Alıntı

Kumar sistemi ilk geldiğinde evet "arkadaşlıkları bozma" yolunda ilerliyordu. Fakat şu an ki haliyle 500 giriliyor maksimum. 500 kredi için arkadaşlığını bozucak varsa bulunmasın zaten burada. Bu konu tekrar yönetim tarafından incelenecektir.
Alıntı

Bazı arkadaşlar sürekli kazanıyor artık benim de oynayasım gelmiyo. Buna bir çare bulunmalı. Smurf hesapla girince şanslar artıyo sanırım gerçi ben de smurfte denedim bende olmadı. Şanslarımız eşit olmuyor. +fix pls.
Alıntı

Smurf le girince bende sanıyordum ama artık olmuyor malesef uzun süredir kaybediyorum bende başka adamlar alıyor bence böyle birşey yok tahmin gibi birşey
Alıntı

Kumar şans ama tamamen şans oldugunu soylemiyorum cünkü bir kişi 1-2 defa pespese kazaninca seriye baglaniyor 7-8 tur hep o kazaniyor bu kim olursa olsun ayni sekilde bende boyle birkac kez kazandigimda tamam seriye bagladim hep bende diyorum bariz belli
Alıntı