Komut vermek |
Reklam/Sponsor
Beyler komut verirken hem verdiğin komutları unutmamak hem komut uygulayanları takip etmek hem de hak yememeye gayret göstermek zorken bir de siz lütfen hak gg diyerek,spam yapıp chatte yazı kalabalığı oluşturarak komutçuların işini zorlaştırmayınız.Komutçular da insan mutsuz olduğumuz zaman ses tonumuz ve modumuz düşüyor.Sizi eğlendirmek için orda olan arkadaşlarımızı gereksiz yere üzmeyelim.Anlayışınız için teşekkürler.
Aaa neden benim yüzümden oluyo anlamadım. Ben abartılmadıkça yazmıyorum ve yazana da karşıyım zaten. Hele spam boyutunda yapılması daha yanlış.
'Altın kural eğilmek yeşil daire dışı infazınız var kapı açılınca dondasınız' de geç. En temel kural. Ha illa bişey ekliyeceksin ekle, daha sonra unutursan 'herşeyi bozdum'. (Tabii obamada işler karışır :d)
Artık kalıplaşmış bir komut olduğu için dikkat edin altın kural eğilmek sıktığım duvar dışı infaz diyorum kacak yerinin oraya sıktıgım halde adamlar telin oraya geliyor yesil daireyide karsi duvara koyuyorum ama daireye infaz vermiyorum millet kendini oraya geçmek zorunda hissediyor tavsiyem belli komutlarin tersini verin baya adam eleniyor
![]()
komut verip uygulamayanları öldürünce de "adam elemek için komut veriyosun" diyolar
![]() ![]()
Sorma ya belli başlı adamlar var ct nin nefes almasına bile hak gg diyorlar ya kanser tipler . altın kuralın eğilmek diyoruz maytap geciyorsun ayaga kalkıp saga sola gidiyorsun vuruncada skin takibi hak gg
![]() ![]()
|
Benzer Konular... | |||||
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |