Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Komut vermek

Reklam/Sponsor

Exclamation 

Beyler komut verirken hem verdiğin komutları unutmamak hem komut uygulayanları takip etmek hem de hak yememeye gayret göstermek zorken bir de siz lütfen hak gg diyerek,spam yapıp chatte yazı kalabalığı oluşturarak komutçuların işini zorlaştırmayınız.Komutçular da insan mutsuz olduğumuz zaman ses tonumuz ve modumuz düşüyor.Sizi eğlendirmek için orda olan arkadaşlarımızı gereksiz yere üzmeyelim.Anlayışınız için teşekkürler.
Alıntı

+1 ölüyolar hak gg hemen. Hep ferdi yüzünden oluyo bunlar Smile
Alıntı

Aaa neden benim yüzümden oluyo anlamadım. Ben abartılmadıkça yazmıyorum ve yazana da karşıyım zaten. Hele spam boyutunda yapılması daha yanlış.
Alıntı

'Altın kural eğilmek yeşil daire dışı infazınız var kapı açılınca dondasınız' de geç. En temel kural. Ha illa bişey ekliyeceksin ekle, daha sonra unutursan 'herşeyi bozdum'. (Tabii obamada işler karışır :d)
Alıntı

(En son düzenleme: 06-01-2017, Saat: 16:12 ExTRaa.)

Artık kalıplaşmış bir komut olduğu için dikkat edin altın kural eğilmek sıktığım duvar dışı infaz diyorum kacak yerinin oraya sıktıgım halde adamlar telin oraya geliyor yesil daireyide karsi duvara koyuyorum ama daireye infaz vermiyorum millet kendini oraya geçmek zorunda hissediyor tavsiyem belli komutlarin tersini verin baya adam eleniyorBig Grin
Alıntı

komut verip uygulamayanları öldürünce de "adam elemek için komut veriyosun" diyolar Big Grin ulan kepaze zaten oyunun amacı o,komutlara uymayanlar ölür oyuna götürdüklerimin içinden 1 kişi kazanır bu kadar basit.Hee ben komut dinlemem asiyim diyosan da isyan yaparsın Big Grin
Alıntı

Sorma ya belli başlı adamlar var ct nin nefes almasına bile hak gg diyorlar ya kanser tipler . altın kuralın eğilmek diyoruz maytap geciyorsun ayaga kalkıp saga sola gidiyorsun vuruncada skin takibi hak gg Big Grin Big Grin
Alıntı

(06-01-2017, Saat: 12:27)PrinceofKnights demiş ki: Aaa neden benim yüzümden oluyo anlamadım. Ben abartılmadıkça yazmıyorum ve yazana da karşıyım zaten. Hele spam boyutunda yapılması daha yanlış.

hak gg
Alıntı

yeni sistem ayağa kalkıyor vuruyoruz sonra +duck yazılı diyor
Alıntı

hak qq
Alıntı