| öneri market hakkında |
Reklam/Sponsor
markete aksesuar ekleneblir (gözlük, şapka, maske vb.)
şeyde eklenebilir bi menü işte 3 saniye ölümsüz ol can fulle tarzında 10 saniyeligine zıplama destegi felan ama normal kredi ile değil başka bi kredi ile alınsın ve biriktirmesi zor olsun yapılabilir böle şeyler
Cp sistemini diyorsun sanırım . Farklı olmak Tarzdır eminim Yönetim ekibi bu konu hakkında konuşulmuştur. ve o şekilde olursa sıkıntı olur yeterince isyan map'imiz ve takımımız var diye düşünüyorum
Zaten çatır çatır is yapıyoruz 'sabah sabah icat çıkarmayın'
Gözlük falan olursa olay iyice barbie giydirmeye döner bence, zaten skinlerin kendine özel takıları var. Bu benim kendi düşüncem tabi
Wasdzone un benim en sevdiğim yanlarından birisi sadeliği ve kendine haskığı abartıya gerek yok bebce zaten bazı skinler bug lı onlarda gelirse b*ku çıkar
Bozgurt a katiliyorum.Wasdzone un bu denli tutulmasinin ve sevilmesinin nedeni sadelikten yana olmasi,abarti hicbir seyin olmamasi ve herkesin esit sartlarda oyanayabilmesi (kaptanlarin,adminlerin gereksiz hook veya yetki kullanmamasi) gibi.
Bozkurt haklı wasdzonu sevmemizin nedeni yani benim sadeliğinden eğer bunları arıyorsan çare Cyber
)
bunları cyberin sv sinden görmedim başka bi sv den gördüm ve oşuma gitti paylaşmak istedim
|
| Benzer Konular... | |||||
|
17-11-2018, Saat: 12:15
Son Mesaj: AstegmenMarsi |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 2 Ziyaretçi |

Gözlük falan olursa olay iyice barbie giydirmeye döner bence, zaten skinlerin kendine özel takıları var. Bu benim kendi düşüncem tabi