Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Kurallar kurallar

Reklam/Sponsor

Çizdiğim 2 kural doğru olarak uygulanmıyor. Adam komut veriyor ancak ts de değil veya canı azaldı isyan yok can dolduruyor.

Eklenti Dosyaları Tırnak(lar)

Alıntı

ordaki kuralların çoğu güncel değil ve sanıyorum isyan yokken can doldurmak serbest şimdiye kadar aksinin söylendiğini duymadım.
Alıntı

Ferdi +1

ayrıca hocam nice cember. Düzenlendi o kurallar sadece korumalar af verilmeksizin can dolduramıyor komutcu is yoksa can alabiliyor bunca zaman aldılar aldık vede aldım kımsede bişi demedi
Alıntı

TS'ye gelmek oyunda iken zorunlu evet. Ama bu kurala uymaları için zorlamıyoruz. Bi' sıkıntı çıktığında neden TS'de yoksun dersek şaşırmayın.

Evet komutçu af çıkarmadan can dolduramaz ve can veremez. Burada belirtmek istenen diğer CT oyuncularına aslında. Şöyle bi' durum var onu da örnekle açıklayım. Mesela ben Komutcuyum, isyan bitti ve 10 hp kaldım. Şimdi biz ne yapıyoruz isyan bitti diye kendimizin hpsini 100lüyoruz. Peki bu kural ihlalı oluyor mu? Olmuyor. Neden mi? Ben kendime HP vermek yerine şöyle yaparım. Kendimi slaylerim. Aaa isyan yok derim hoop baba yeniden 100 hp. Burada komutcuların isyan yokken hp vermesinin sebebi de bu. Çoğu kişi farkında değil ama asıl amaç zamandan kazanmak. Onun için bunda herhangi bir sorun görmüyoruz. Fakat sürekli isyan yok hp vereyim demekte ne kadar fair play tartışılır xdxdxd
Alıntı

O zaman belli bir rew hakkı olsun mesela 1 rauntta 2 kere 3 kere ? Böylece örneklediğin olay da olmaz
Alıntı

Hani is yok can doldursun eyvallah eyvallahta , bıçak takıp çekiliyoruz can dolduruyor tamam. Oyuna götürüyor bıçak takıyoruz dolduruyor eyvallah. Bıçak takıp ölüyoruz tam birisi atlıyor bıçak atıp öldürücek adam hava da iken can dolduruyor ya Big Grin
Alıntı

Rev hakkı mı Big Grin 10 9 8 3 1 revledim fsgafaagag
Alıntı

İşaretlediğin ilk kural ile ilgili: Çoğu oyuncu ses algılamada kullanıyor Teamspeak'i ve mikrofonu kapattıklarında her 5 saniyede bir bip sesi çıkıyor bu odak bozmakla beraber bi süreden sonra işkence etkisi yapıyor ve çoğu kişi kapatmayıda bilmiyor.

2. kural ile ilgili bu sunucuda 7-8 aydır bulunuyorsun ve bu süreçte bu kural değişikliğinden zaten haberdardın.
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi