Wasdzone Minecraft Sunucusu? |
Reklam/Sponsor
SelamünAleyküm
Minecraft sunucusu açılsa nasıl olur ? -GruopManager Nasıl olmalı örn; Yönetim,Admin,Builder,Rehber,VIP,WasdzoneVIP,gibi eklemek isterseniz Yorumda belirtin -Csgo Jb Sunucusundaki gibi Slotlar olması nasıl olırdu? Slot1,Slot2,Slot3,Slot4,Slot5,MSlot gibi Rütbe sistemi her hafta ts3 adresinde toplantı yapıldığında rütbesi artması -Sunucu için Site gerek var mı? Mesela Oyundan /register şifre şifre yapaması yerine Siteden Kayıt olup Oyuna giriş yapabilmesi Server Sunucusu : Faction,Survival,SkyBlock,SkyWars,HungerGames,MiniOyunlar veya HuB Hangisini olmasini istersiniz? -CSGo daki gibi Kasa sistemi gelsin mi? -Serverde Edit İtem Satılsın mı? -Server Market pahalı mı olmalı? -Serverde Event hangi günlerde ve hangi Saatlerde olmalı? Not: ( Otomatik Event ) Hile Olarak Sadece Xray izin verilsin mi verilmesin mi? NoT: ( Duruma göre değişebilir ) Eskik varsa Belirtin Bir çoğumuz Minecraft oynamıştır. Ekstra eklemek istediği birşey varmıdır? Örn: Şunu söylersem Sunucu için iyi olur gibi? Teşekkürler.
Slotluk olsun.
Siteden kayit olmaz. Register daha seri. Yeni oyunculari cekmez oyle. Hard survival tavsiye ederim veya hunger gamea minigames de olabilir. Kasa sistemi gelsin. Edit olmasin. Market orta fiyat olsun. Event haftaici 2-3gun saat 7 gibi uygun bence. Xray izin verilsin. Ben de bikac sene once sw acmisligim var sponsor olmustu bir arkadas. Doluyodu habire sw. Survival hard yapmistik. Mapi felan ben tasarlamistim worldedit biliyorum biraz. Pluginden anlamamam. Mesela biz vip satiyoken spawner p4 set felan veriyoduk ama max p5ti oyunda. Sw parasini kar kat cikariyodu.
(23-01-2017, Saat: 23:54)PrinceofKnights demiş ki: Slotluk olsun.Teşekkür ederim yazdıklarını dikkate alıcağım
|