Toplantı konusu |
Reklam/Sponsor
Selâmün Aleyküm Beyler
Çok önemli bir sebepten dolayı son toplantıya katılamadım ve 1 haftaya yakın süredir girmiyorum ve giremeyecegim. Son toplantı da konusunu hatırlamadığım ama konuşulacak bir konu var di , basit bir şekilde önemli konuşulan şeyleri yazabilecek var mı? (26-01-2017, Saat: 00:33)Flexible demiş ki: Selâmün Aleyküm Beyler KONU BAŞLIKLARINI SÖYLİYİM: Komutçuların t yazdım ve t sustumla kredi kasması fixlendi ff'te 60 saniye olmak şartıyla s dondur verilebilicek hacı skinine bir çare bulunamazsa kaldırılacak açıkçası başlıklar bunlar onun dışında boş boş konuşan ( pepe ) adlı komutçumuz yaklaşık 2 saat komutçulara strip grab roket bomb ve daha fazla yetki istedi tabikide verilmedi verilmicekte ÇARE KAPTANLIK onun dışında hatırlamıyorum varsa hatırlayan devamını yazabilir YAŞASIN WASDZONE <3
Eyvallah Teksen, senden bu haftasonu da rica etsem anlatirmısın önemli birşey olursa? Çok sağol bu arada tekrar
![]()
Benim gelememe sebebimi okan abi biliyor , sildiyse de canı sağolsun yeniden m.slot oluruz
![]()
yetkili toplantısıyla normal toplantı konuları birden söylenmiş gerçi ama neyse.
(27-01-2017, Saat: 02:02)PrinceofKnights demiş ki:(27-01-2017, Saat: 01:53)Flexible demiş ki: Derken Ferdi abi? Biz de yetkiliyiz yani aybediyon ![]()
(26-01-2017, Saat: 06:44)TEKSENTR3 demiş ki:(26-01-2017, Saat: 00:33)Flexible demiş ki: Selâmün Aleyküm Beyler |