Merhaba yakışıklı |
Reklam/Sponsor
Dikkatini çektim galiba adım hamza. beni tanıyanlar tanır. bazıları darbeji bazıları aşiret babası bazılarıda bağcılar kekosu olarak.
bunlardan farklı hakkımda başka şeylerden de bahsediyim. Hayatta nerdeyse hiçbirşeyi ciddiye almam ve Hayatımdan bahsetmeyi fazla sevmem (şuan istisna tabiki). cs oynamaya başlayalı tam olarak bilmiyorum ama 6 veya 7 yıl oldu. cs 1.5 1.6 source go oynadım aralarında en unutulmazı tabikide 1.6 idi. neden bilmiyorum ama 1.5 yıllık sevgilim benden 1 ay önce saçma sapan bi film konusu yüzünden ayrıldı. Neyse hala okumaya devam ediyosan canını biraz daha sıkıp wasdzone ile tanıştığım günü anlatıcam .3 Yine güneşli bi gündü. saçma sapan bir kabus görmüştüm yataktan somurtarak kalktım. kavruluyordum yaz sıcagı naparsın. gidip bi yüzümü yıkayayım dedim. doğruldum ve lavaboya yöneldim. yüzümü yıkadıkdan sonra genelde ya arkadaşlarımdan bi mesaj alırdım cıkıp gezerdim yada fetöcü dayımın yanına gider laflardım. ama o gün pc ye oturmak daha makul geldi nede olsa yeni pc toplamıştım onca zahmetle. pc yi açtım cs go ya girdim biraz ısındıkdan sonra dust 2 serveri aramaya koyuldum e sonunda buldum tabi 128 tick mis gibi server tam giriyim dedim elim kaymış altındaki servere girmişim. bi helaya kalktım geldim bi de ne göreyim . jaildeyim. birden 1.6 daki jail anılarım canlandı 3000 saat cs 1.6 oynamışsam 1000 i jaildi. dedim bari bi oynayayım hem buralar nası görmüş olurum. şansıma o gün hatırlıyorum moonov komuttaydı tatlı komutuyla beni oyu- na ısıtmayı başardı bende burda 1 2 hafta takılmaya karar verdim günler geçti gece gündüz derken komut vermeye karar vrdm. 1 2 hafta daha ısındım sw deki komuta kurallara insanlara çok iyi kişilerle karşılaştım. çok iyi ortamla karşılaştım derken bu lanet şeye bağımlı oldum ve komutculuguda en sonunda aldım. insanları güldürmeyi ve ortama katılmayı sevdiğimden olsa gerek gösterdiğim ilgiden daha fazlasını gördüm. 1 aydır falan gözükmüyorum ortalarda yoktum ama geri döndüm sayılır yine bu ortamda bulunucagım için mutluyum.. Halamı okuyosun yakışıklı? Wasdzone gibi bir klan ne gördüm ne içinde bulundum..
Üşendim Okumadım Kusura Bakma Ama Nedemek İStediğini Anladım We Love You Hamza abi <3
Csgo yu 2000 saat oynayıp ban yedim ve bıraktım. Aradan 4 ay sonra oyniycak oyun yoktu bi gireyim de bakayım neler değişmiş falan diye. Jail de 1.6 dan beri çok sevdim ve cok zaman geçirdim. GEce saat 3 falan di ve komutta İhsan abi var di. Adamın komutu büyüleyici bir etkiye sahip beni resmen oyuna tekrar bağladı , ardından server'a bağlandım gerçekten çok iyi bir ortam. Wasdzone Galp <3
Selamün Aleyküm kolay gelsin Master slotluğum silinmiş acaba sizden kaynaklımı düzeltilmesini bekliyorum birde ts en zaman açılıcak
(26-01-2017, Saat: 15:15)relre demiş ki: yaktım kardeşimSelamün Aleyküm kolay gelsin Master slotluğum silinmiş acaba sizden kaynaklımı düzeltilmesini bekliyorum birde ts en zaman açılıcak
Biz seni türkiye'nin en büyük aşiretinin bir bireyi olarak tanıyoduk ama neyse
(26-01-2017, Saat: 15:27)General Samsung demiş ki: Selamün Aleyküm kolay gelsin Master slotluğum silinmiş acaba sizden kaynaklımı düzeltilmesini bekliyorum birde ts en zaman açılıcak Burası destek şikayet değil. Slotunuz buradaki konudan dolayı silindi: http://forum.wasdzone.com/showthread.php?tid=837
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |