Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

UZUN YAZI SEVENLERE.. [PART 1]

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 29-01-2017, Saat: 09:11 Swallow.)

Ehm artık yaşadıgım saçma olayları buraya dökmeye, itiraf sayfasına yazarmışcasına roman tarzında yazmaya karar verdim.

Tarih 28 ocak 2017,  eh bu aralar boş zamanım çok bende gecelemeyi seven bi insanım babannem de bana kalmaya geldi evde oturup sohbet ediyorduk. tam 22 saattir ayaktaydım ve nedense uykulu olmak bende kafa yapıyor . bende bi server gireyim dedim.
Serverde herzamanki gibi publici çok ciddiye alan deişik insanlar bulunuyordu. Ben bu insanları hiç sevmemişimdir. Vaaz verirmişçesine çok güzel bi konuşma yaptıktan sonra ve insanların başını ağrıttıktan sonra birkaç mürit edindim.

Bi yandan ts3 açıktı bi yandanda rekora koşuyordum ayakta kalma saatim 25 olmuştu . Emrehocam'la ne konuştugumu hatırlamıyorum o da vardı. alp yani dragonite yetkimi aldı sonra bişeyler oldu ban yedim. hatırlamıyorum heralde bağırdım.

Bu banın üstüne bi mesaj geldi telefona eski arkadaş mecit. Mecit pezevengin tekidir tekel bayi sahibidir ve eski arkadaşlarımdandır.
bana kürt mahallesinin üstünde buluşalım diye mesaj atmış allah allah dedim. Dışarı çıktım Saat 6 falan sokağın cocukları top falan oynuyolar tabi. kürt mahallesinin önünde herzamanki kekolar vs vs derken mecitle buluştum. Bu gece adı duyulmuş bi klüpte parti varmış meğersem. Bana gidelimmi çok kız olucak falan diye ısrar etti. Uykuyu falan unutmuşum mecitlere gittik. Mecitlerin evi de nerdeyse dünyanın en tenha mahallelerinden birinde yer alır. girerken korkuyorum yahu. Eski arkadaşlarla falan fistan buluştum hafif uyukladım derken saat oldu 11 yola çıkalım dedi mecit bende tamam dedim bi arkadaşın arabasıyla yola çıktık.

Vardıgımızda arka koltukta çoktan uyuya kalmıştım. Dediği , abarttıgı kadarda vardı hiç bu mekana neden gelmedim diye sordum kendime. Alt kata indik , masaları geçtik derken bi kızla karşılaştım mecitin arkadaşıymış. genelde mecitin arkadaşı olan kızlar fahişe oluyordu ama bu kız normal göründü. bizle masaya oturdu falan derken........ işte en acı bölüme geliyoruz. Masada boş kaldıgım saniye uyuya kaldım. Öyle bi Uyuya kalmışımki mecit farketmemiş zaten masaya oturduguda yoktu adam pezevenk.
beni kaldırdıgında kız yoktu. Tam 45dk - 1 saat falan uyukladıkdan sonra tokatla kaldırdı beni mecit. 29 saat uykusuzluktan çıldırmak üzereydim. eve geldim yattım. şimdi kalktım. Mecit kızın numarasını aldın konuştun biraz dedi ama rehberde bulamıyorum numarayı. 

Devamı Gelicek. o kızı düzücem arkadaş. (hafif lirik şiir şeklinde halk edebiyatı kullandım)
Alıntı

biri özet pls
Alıntı

Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir?
Alıntı

(En son düzenleme: 29-01-2017, Saat: 13:25 bismillah01.)

Hamza Macit senin ruh öküzün Smile
Alıntı

özet geç sayın Yakışıklı hamza beyfendi hazretleri
Alıntı