PC'den gelen tuhaf ses! |
Reklam/Sponsor
Merhabalar.Anlayan varmı bilmiyorum ama ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.2-3 gün önce JB sunucusunda oynarken tuhaf bi ses geldi uğultu gibi.Maptendir deyip geçtim.Ardından bu olay 2-3 defa daha tekrarladı.Ve sadece oyunda değil.TS3'de falanda devam etti.PC'nin dışından geliyo desem kulaklığı taksamda aynı ses geliyo.Yardımcı olursanız sevinirim...
Ses kasadan gelmiyorsa büyük ihtimalle kulaklığın soketinden kaynaklıdır veya kablosunda ufak bir ezilme vardır
Kulaklık Takmadan Oyna Yine Ses Geliyorsa Kasadandir Büyük İhtimalle Fanı zorlanıyordur kasadan gelmiyorsa kulaklikta sorun vardır
isyancı ruhların uğultusudur. yılın bu zamanlarında kabirlerinden çıkıp insanları korkuturlar.... o.O
Ya şimdi şöyle bişey diyim teşekkürler bu arada.Kulaklıkta bi sıkıntı yok çıkardığımdada aynı sorun var.Acaba benmi halüsilasyon geçiriyorm laksmdcşasl
Ama yani tek bu sesler pc başına geçince oluyor... (30-01-2017, Saat: 11:47)PrinceofKnights demiş ki: isyancı ruhların uğultusudur. yılın bu zamanlarında kabirlerinden çıkıp insanları korkuturlar.... o.O Olabilir vallaha ![]() |
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
1 Ziyaretçi |