Hayatınızda Oynadığınız En Güzel Oyun? |
Reklam/Sponsor
Merhaba Arkadaşlar. Konuyu açacak yer bulamadım o yüzden kusura bakmayın. Olayımız basit bir şey, wasdzone bloga eklemek üzere bir anket gibi düşünün. Ayrıntılı bir araştırma güzel olur diye düşündüm.
- Hayatınızda ben bunu iyi ki oynamışım dediğiniz oyunlar neler? - Kafanızda oyunlar için bir top 3 olsaydı ne olurdu? Kategorilerini de yazar mısınız? - Sizce en iyi oyun serisi hangisi?
En iyi oyun serisi olarak call of duty modern warfare serini büyük bi zevkle oynamıstım
Oynanabililirlik ve hikaye acısından beni büyülemisti. Tabi simdi insanlara grafikleri kötü geldiğinden önyargılılar. Fakat iyi bir gamerın oyunda grafik en son bakacağı şeylerden biri olmalıdır. Bir de Bioshock serisi sanırım oynadığım en iyi oyun serisi dir. gene hikayesi ve oynanabilirliğiyle fark yaratmıs efsane bi oyundur. Assasins creed serisinide unutmamak lazım story olarak seriyi devam ettirmek adına sıçsada. ilk oyunlarıyla kalplerimizi fethetmisti. kafamda bir top 3 yapmam gerekirse. sanırım 1. sıraya bi puzzle yada story mod bir oyun gelir. ve söyle bi düsününce braid i koyarım. 2. sıraya ise tartısmasız dota1 yerini alır dota2 nin ise top 200 üme bile giremiyecek olması acınası tabi :S 3. sıraya bioshock 1 i koyuyorum. aslında cok zor bişeymis top 3 yapmak ama sanırım böyle. cok efsane oyunlar var ya haksızlık mı oldu acaba bu arada pc icin düsündüğümden god of war ı eklemedim. benim oynadığım en iyi oyunda en iyi oyun seriside god of war dır. malesef pc icin yok. bu yüzden yazmadım.
İyi ki oynamışım dediğim tek oyun şüphesiz MMORPG oyunlarının atası World of Warcraft..
Top 3 oyunum; 1-Diablo III(RPG) 2-Overwatch(FPS) 3-Civilization V(Sıra tabanlı savaş stratejisi) En iyi oyun serisi: Fallout
- Hayatınızda ben bunu iyi ki oynamışım dediğiniz oyunlar neler?
- Kafanızda oyunlar için bir top 3 olsaydı ne olurdu? Kategorilerini de yazar mısınız? - Sizce en iyi oyun serisi hangisi? 1.Soru : Assasins Creed 2.Soru : Battlefield 1 , Assasins Cred , Counter Strike 3. Assasins Creed çünkü tüm serisi CD olarak var
- Hayatınızda ben bunu iyi ki oynamışım dediğiniz oyunlar neler?
- Kafanızda oyunlar için bir top 3 olsaydı ne olurdu? Kategorilerini de yazar mısınız? - Sizce en iyi oyun serisi hangisi? 1.Soru=Skyrim 2.Soru=1)Skyrim 2)Assassin's Creed IV: Black Flag 3)Euro Truck Simulator 2 3.Soru=1)Grand Theft Auto 2)The Elder Scrolls (Bunda 2 Cevap Arasında Kaldım 2sinide Yazayım)
(28-01-2018, Saat: 09:04)HowTash demiş ki: - Hayatınızda ben bunu iyi ki oynamışım dediğiniz oyunlar neler? 1.Crysis Tüm serileri fps 2. League of legends moba bu oyunu oynama cok kotu dedım oynadım artık bırakmıyorum 3.BattelField 4 ve hardline yenı cıkan battelfiled 1 de var cok iyi seri tavsiye ederim hepsinde farklı modlar var fps
Iyi ki oynamisim dedigim oyunlar:
- CS:GO, wasdzone ile burda tanistim ve bir FPS'in sadece adam oldurmekten ibaret olmadigini bana gosteren ilk oyun. - Red Crucible 2, yenilenmeden once (Pay-to-win olmadan once) bu oyun CS:GO cikmadan once cok zevkli bir oyundu. Oynadigim ilk FPS oyunuydu ve cok eglenceliydi zamaninda. Top 3 CS:GO - FPS; PC Call of Duty: MW3 - FPS; PS3 League of Legends - MMO; PC En iyi oyun serisi: Benim oynadigim en iyi oyun serisi Yu-Gi-Oh serisiydi. 10 yaslarimda baslamistim PSP de oynuyordum ve cok zevk aldigim bir strateji oyunuydu. Bir suru ark'i oldugu icin buyuk bir seri. Dungeons & Dragons / Magic the Gathering oynuyorsaniz Yu-Gi-Oh'ya bakmanizi tavsiye ederim.
(08-02-2017, Saat: 12:57)Skylue demiş ki: Merhaba Arkadaşlar. Konuyu açacak yer bulamadım o yüzden kusura bakmayın. Olayımız basit bir şey, wasdzone bloga eklemek üzere bir anket gibi düşünün. Ayrıntılı bir araştırma güzel olur diye düşündüm. Adam 2017nin 2 Ayında Paylaşmış Forumda Gezerken Denk Geldim Yazdım Gönderi Tekrar Canlandı Resmen |