| Akıl yaşta değil baştadır |
Reklam/Sponsor
Bayanlar baylar yine ben güzel bir fikirle karşınızdayım...
Konu şu sunucumuzda cidden yetenekli arkadaşlar var komutçulukla ilgili ben en azından beğeniyorum hele hele 2 gündür komuta geçen m.slot cegs adam baya iyi komutuda iyi ama tek bi eksiği var 17 yaşında ama hakediyo mu bana sorarsanız hakediyo böylelerinin önü açılması lazım bence benim görüşüm tölerans gösterebilirsiniz böyle arkadaşlara ciddiye alarak okuduysanız ne mutlu bana.
Bu konu daha önce birçol kez yönetim olarak görüşüldü fakat biz bunu bir kişiye verdiğimizde diğer kişilere de vermek durumunda kalacağız. Bu durum da çok hoş olmuyor maalesef. Ayrımcalık ve tölerans kısmına gelirsek de sunucu sahibinin kardeşi özcanın bile sunucuda yetkisinin olmadığını düşünürsek böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum. Yinede son sözü okan söyler ama Doğum gününde komutçuluğun hayırlı olsun Cegs
ya bende 15 yaşın dayım ama iyi komut veriyom ama ben alamıyom keşke iyi komut verenler komutçu olsa
(11-02-2017, Saat: 00:32)BOZGURT54 demiş ki: Bayanlar baylar yine ben güzel bir fikirle karşınızdayım... bunu bende söylemiştim konu açmıştım ama bişey değişmedi
sunucuda boşuna +18 yazmıyo herkeze verilsin öyleyse? cegs ile ve ya başkalarıyla hiç bir sıkıntım yok bu kendi görüşüm
|
| Benzer Konular... | |||||
|
07-09-2020, Saat: 00:21
Son Mesaj: SorryForYou44 |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |