Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Banlandım la ya

Reklam/Sponsor

(27-04-2017, Saat: 20:24)relre demiş ki: Ceza kanunumuz yok çünkü sunucuda; herkes kendi kendini yönetebilsin tarzında bi' durum anlayışımız var. Yani şunun cezası budur diye bi' kural getirirsek daha kötü bi' duruma sokmuş oluruz. Türk Ceza Kanunu'nda da aynı şekilde bi' sistem vardır. Şimdi bunu dedim diye yanlış anlayan olabilir. Belirtmek istediğim Türk Ceza Kanunu'nda belirli ceza aralıkları, olayın işleyisi vb. bi' çok değerlendirme kriteri vardır. Direk şunu yapan kesin şu kadar ceza alır gibi bi' durum söz konusu değil. Ee tabii bizim sunucuda uygulanan sisteminde dezavantajı vardır. Yönetim kötüyse, sunucu da kötüdür. Bu kadar Big Grin

artı bi'
Alıntı

Atribu attıysa boşver sorma bile. Mutlaka birşey yapmışsındır eşmeyelim ,3
Alıntı

yok la daha da ayda yılda bir gelirim işim olmaz merak ettim bu mantıklı bir şey mi diye
Alıntı

(28-04-2017, Saat: 23:23)JAZWWC demiş ki: yok la daha da ayda yılda bir gelirim işim olmaz merak ettim bu mantıklı bir şey mi diye

Ay da gelirsin yılda gelirsin o senin tercihin ama kurallarida hiçe sayıp trollemen doğru bir şey değil istersen özür dilersin devam edersin ya da ayda yılda bir gider gelirsin
Alıntı

sizdenmi özür dileyecem aslıdjasıdjsahıpasjh
Alıntı

(08-05-2017, Saat: 21:32)JAZWWC demiş ki: sizdenmi özür dileyecem aslıdjasıdjsahıpasjh

Yazman yeterli, takipte kal burayı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Alıntı

(En son düzenleme: 02-06-2017, Saat: 21:40 ASbentHe.)

Relre Ben Jaz bunuda banla sadece bir şey söyleyeceğim bu forumda yediğim ban yüzünden farklı bir sitede forumda 1 sitede Steam_auto_messages a işim düştü o forumda onu indirmek için üyelik açmam gerekiyordu açtım ve tak multi üyelik ama orada hiç hesap açmamıştım itsmod diye bir site gereğinin yapılmasını istiyorum

ve o forum burdakinin aynı register sekmesi bile
Alıntı

(02-06-2017, Saat: 21:39)ASbentHe demiş ki: Relre Ben Jaz bunuda banla sadece bir şey söyleyeceğim bu forumda yediğim ban yüzünden farklı bir sitede forumda 1 sitede Steam_auto_messages a işim düştü o forumda onu indirmek için üyelik açmam gerekiyordu açtım ve tak multi üyelik ama orada hiç hesap açmamıştım itsmod diye bir site gereğinin yapılmasını istiyorum

ve o forum burdakinin aynı register sekmesi bile

Hoşgeldin. Temalar açık kaynak kodlu olduğu için içeriğin alınması normal ve bu konuda bi' şey yapmak pek mümkün değil. wasdzone temasını sen de indirmek istiyorsan, adamlar cracklemiş bile çoktan Big Grin  http://sanalevreni.com/konu-wasdzone-temasi-mybb-1-8x.html
Alıntı

sanal emek hırsızı kaynamış ... kolay gelsin sana
Alıntı

Allah'ım yarabbim kafayı yicem ya ..
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi