| Anket: Sidney Ban Kalksin mi Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Evet ban kalksin ve player olarak kalsin | 13 | 54.17% | |
| Hayir -1 | 11 | 45.83% | |
| Toplam | 24 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| Sidney Ban |
Reklam/Sponsor (22-04-2017, Saat: 16:18)relre demiş ki: Beyler ben de 17 yaşındayım. Sizi kandırdım ama o kadar da eğlendim hani bi' de onu düşünün. Eğlendik, ben yaşımdan büyüklere kanka dedim takıldık beraber kimsede farketmedi yaşımı. Gayet güzel komut veriyordum oysaki. Ben bu ortamı sevdiğim için yaşımı söyleyim dedim. Söyledim. O kadar emek verdim sunucuya, o kadar insanlar tanıştım cidden bu muydu gelinecek nokta. Ayıp yahu. Gittim destek olmak için Kaptanlık aldım. Bir çok kez komuta geçtim, niye geçtim yaşımdan dolayı insanları kandırdığım için geçtim. Komut vermeyi sevdiğim için yalan söylemeliydim. Beyler bunu sizin için yaptım. Haklisin kararina saygim var. Yonetim ne derse o.
Serverda her yaştan insan var.Ve bunların çoğuda komut vermek istiyo.Tabiki de sidney sevdiğim bi abiydi ama bu yalan söyleme konusunda haklı olduğu söylenemez.Bu konuda yalan söylemek güzel birşey değil çoğu insanı kandırıyosunuz
(22-04-2017, Saat: 16:18)KavuncuAmca demiş ki: Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar... #Hayır ağzına diline yüreğine sağlık berkayım ♥ BENDE FİKRİMİ BELİRTEYİM SİDNEYİ TANIMASAM BİLE İLK BAŞTA KEREM OLAYI VARDI O DOĞRU DÜRÜST BİR ŞEKİLDE SÖYLEDİĞİ İÇİN NORMAL PLAYER OLARAK DEVAM ETTİ AMA BU OLAY 2. KEZ AFFEDİLEMEZ BİR ŞEY BUNU YÖNETİM EKİBİ BUNUN İÇİN SKYPE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA VE KİMLİK KONTROLÜ YAPIYOR SKYPE DEN NASIL ARAYA GİRDİ YADA NASIL KENDİNİ 18 YAŞINDA KABUL ETTİRDİ GERÇEKTE ŞUAN ŞOK OLDUM ARTIK BİLET ALIP ÖYLE GİTMEK GEREKİCEK XD SAYGILARIMLA BANININ KALKMAMASI YÖNÜNDEYİM 2.5 AYDIR BU SW DE TAKILIYORSAN BAŞTAN DİYEBİLİRDİN 16 17 YAŞINDA OLDUGUNU HANİ EN FAZLA 1 2 SENE BEKLER ALIRDIN KOM TAGINI SKYPE DE KİMLİK KONTROLÜ HERKESE YAPILMALI BENCE ALLAHA EMANET OLUN BENİM ATIMDAKİ YEŞİL ŞEYE TIKLIYARAK REP VEREBİLİRSİNİZ -REP VERMEYİN ALLAH AŞKINA
öncelikle şunu söylemek istiyorum, sv ye sidney ilk geldiğinde gerek ses tonunu gerek komutunu çok sevmiştim. yaklaşık 1 ay kadar sonrada en sevdigim komutçulardan biri haline gelmişti. 6-7 aydır burdayım, çogu komutçudan bile iyiydi ilk komutları. ban yemeden birkaç haftadırda sapıtmıştı diyebilirim. küfür hakaret etmeler bazı kaptanlara aglama artık yeter demeler vs. kısacası gerçekten üzüldüm ençokta banının kalkmayacagına ve artık ondan komut dinleyemeyeceğime. bunu okuyorsan sidney ; ÇOK MU ZORDU DOGRUYU SÖYLEMEK?!
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |