Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Anket: Benim ile tanışır mıydınız?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet
50.00%
5 50.00%
hayır
50.00%
5 50.00%
Toplam 10 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

Ben Deniz Umut Aypek

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 23-08-2017, Saat: 06:57 GereksizEv.)

(22-08-2017, Saat: 20:15)relre demiş ki: Hoş geldin Deniz, web editörlüğü için relre[at]outlook[dot ]com adresine örnek yazdığın yazılardan 1 tane atar mısın?

Yaptım.

(22-08-2017, Saat: 19:20)delooo demiş ki: Hoşgeldin Deniz kardeşim umarım keyifli vakit geçiriyorsundur sunucuda Smile

Evet, Çok hoşuma gidiyor, iyi niyetiniz için teşekkür ederim..

(22-08-2017, Saat: 23:44)xeRo demiş ki: kardeşim hoşgeldin. oyunda beni XERONA olarak görebilirsin, memnun oldum Smile

bende memnun oldum iyi günler.

(23-08-2017, Saat: 05:00)kioShima demiş ki: Aramıza hoşgeldin ben Mutlu

Hoşbulduk iyi günler

(23-08-2017, Saat: 01:57)Flexible demiş ki: Emirhan Şahintürk , Jr.Flexible. Memnun oldum kardeşim hoşgeldin.

Bende memnun oldum, İyi niyetiniz için teşekkürler..

(23-08-2017, Saat: 01:45)Grompiest demiş ki: Ben de Ahmet Ali bu sıralar pek aktif değilim fakat Grompiest oyun içi nickim memnun oldum

Bende memnun oldum, İyi niyetiniz için teşekkürler..
Alıntı

SA
Adım utku soyadım yavuz İstanbul/Kartal doğumluyum Sakarya lıyım ve sakaryasporu tutuyorum enerjik ciddi ama yeri geldiği zaman ponçik bi kıvam alabilirim Ulu bi Bozgurt hanesinden geliyorum benim atalarımda Bozgurt tu 8 yıl boks kick boks wushu ve muay thai yaptım bu sunucuda yaklaşık 2-3 ay instqgram editörlüğü yaptım sonra da emekliye ayrıldım sormak istediğin sorular varsa özel mesajla sorabilirsin
Alıntı

(23-08-2017, Saat: 10:26)BOZGURT54 demiş ki: SA
Adım utku soyadım yavuz İstanbul/Kartal doğumluyum Sakarya lıyım ve sakaryasporu tutuyorum enerjik ciddi ama yeri geldiği zaman ponçik bi kıvam alabilirim Ulu bi Bozgurt hanesinden geliyorum benim atalarımda Bozgurt tu 8 yıl boks kick boks wushu ve muay thai yaptım bu sunucuda yaklaşık 2-3 ay instqgram editörlüğü yaptım sonra da emekliye ayrıldım sormak istediğin sorular varsa özel mesajla sorabilirsin

Kısa dönem rapçilik yaptığını nie söylemiyon
Alıntı

(23-08-2017, Saat: 10:26)BOZGURT54 demiş ki: SA

tanıştığıma memnun oldum
Alıntı

Hoş geldin.
Alıntı

Hosgeldin karsim ben mekanin sahibinin sag kolu vueniks
Alıntı

Len Melik onu bunu boşver ne zmaan gelcen sen
Alıntı

Haftada 2 3 kere giriyom bebem
Alıntı

(En son düzenleme: 26-08-2017, Saat: 09:36 BokunLaneti.)

Benim oyunda nickim IslakBokunLanetidir 7 24 serverdeyim
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi