Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

KOMUTÇULUk

Reklam/Sponsor

Bugün saat 16:30 sularında 4pro abim komutlardaydı ve çiftlik mapındaydık. Sonra komutçu d çıktı ve komutçu oylaması yapıldı ve komutçu ve kaptanlar geçmedi, mslot olarak mustang abim geçti. Sonra gagımız açıldığında bende bir çok insan gibi komutçuluk ne kadar zor olabilirki düşündüm, ff altın kural infaz falan filan çok basit diye düşünüp chate 01 yazdım sonra bir şamata olarak mustang abime teşekkür ederim bir oylama yapıldı. Vote KOM maj3r- mustang ondan sonra ben çıktım çok heyecanlandım ve çiftlik mapini bilmediğimden dolayı obamaya geçtik ve ff yaptım. Komutçuluk iyi gidiyordu ama sonra farkında olmadan hak yemeye başladım. Birçok kişinin hakkını yedim. Komutçuluk sandığım gibi değilmiş. O kadar kolay değilmiş. İnsanların hakkını yememeye çalışmak o sırada komutunu uygulamayanları vurmak isyan yememek ve birçok şey... Ben komuttayken hakkını yediklerimden gerçekten özür dilerim özellikle (Pavlichenko)  Komutçuların değerini bilin. Oradan çok kolay gözükebilir ama aslında çok zor.
Alıntı

Işte Bu Kardeşim Eline SağlıkSmile En azından Dostunu Kayırıyor Diyenlere Gelsin Bu YazıSmile
Alıntı

İŞTE 'T' DEYKEN BUNNY YAPARAK KOMUTCULUKDA NE VAR MORUK DEMEKLE OLMUYORMUS NEYSE ELİNE SAGLIK İYİ FORUMLAR
Alıntı

Sana bu yașta bu fırsatı sundum ve sen az da olsan başarılı oldun yaşına gore olgun davranarak forumda bu yazı ile belirtmiş bulunmaktasın.Kısacası Senden daha büyük insanlarin bu olgunluğa ulaşamamış olması içler acısı.BAZİ KENDİNİ BİLMEYEN SLOTLAR BU OLGUNLUGU GÖSTEREMİYOR.Seni bir nebze mutlu etmişsem ne mutlu bana
Alıntı

Teşekkür ederim herkese Smile
Alıntı

İNŞ CİDDİ DEİLSİNDİR.
Alıntı

Neden?
Alıntı

Çünkü komutçuluğu sırtında taş taşımak gibi göstermişsin adamları vurup bi oyun oynattırmak bu akdar zor değil. Zorlananda komuta geçmez
Alıntı

(En son düzenleme: 14-08-2017, Saat: 19:26 Kuluku.)

(14-08-2017, Saat: 18:55)flap demiş ki: Çünkü komutçuluğu sırtında taş taşımak gibi göstermişsin adamları vurup bi oyun oynattırmak bu akdar zor değil. Zorlananda komuta geçmez

Bi ara senin komutunu dinlemek isterim Wink

Bu arada konuyu guzel yazmissin dostum.
Alıntı

vov güzel yazı. şaşırttın beni Big Grin
Alıntı