| KOMUTÇULUk |
Reklam/Sponsor (14-08-2017, Saat: 18:55)flap demiş ki: Çünkü komutçuluğu sırtında taş taşımak gibi göstermişsin adamları vurup bi oyun oynattırmak bu akdar zor değil. Zorlananda komuta geçmez Maj3r,Senden daha küçük veya o senden daha büyük onu bilemem ama arkadaşımız olayı fark edecek kadar olgunlaşmış.İnsanların yaptığı küçümseyecek kadar çok bilmişsin ve insanların sabır taşını çatlatacak kadar bencilsin.Çok bilmişlik dünyanın en kötü şeyi hele ki her boka atlayıp bir bok bilmemek daha kötüdür. ts3.wasdzone.com veya discord.me/wasdzone adresimize gelerek beni bulabilirsin.İyi forumlar
Komutculuk Sadece adam vurup oyuna götürmekle bitmiyor.karsidaki kişiyi oyuna sevdirebilmek güldürebilmek hakkını yememek o kişinin seni sevmesi sayması tanıması komutculuk yapmayanlar için sadece "adam vurup oyuna götürmek "olmuyor.
Ramazan bayramının son 1haftasında sabah 5 - 6 gibi bende komuta geçiyordum. Eğlenceli olması için elinden geleni yapmak lazım. Sağa sola bunny yapmakla olmuyormuş cidden.
Güzel yazı dostum (14-08-2017, Saat: 19:58)FarkEtmez demiş ki: Komutculuk Sadece adam vurup oyuna götürmekle bitmiyor.karsidaki kişiyi oyuna sevdirebilmek güldürebilmek hakkını yememek o kişinin seni sevmesi sayması tanıması komutculuk yapmayanlar için sadece "adam vurup oyuna götürmek "olmuyor. Komutçuluk yapmayanlar 2 haftadır saatin 5nde komuta geçiyordum. (14-08-2017, Saat: 19:41)4pro bey demiş ki:Sen neden her şeyim hıyar diyene tuz alıp koşuyosun ?(14-08-2017, Saat: 18:55)flap demiş ki: Çünkü komutçuluğu sırtında taş taşımak gibi göstermişsin adamları vurup bi oyun oynattırmak bu akdar zor değil. Zorlananda komuta geçmez Ayrıca bu arkadaş 2 ay önce arkadaşıyla gelip herkese ana bacı sövmüştü
maj3rin yazdığı gayet doğru. özellikle playerlere daha fazla dikkat etmekle birlikte sohbetteki herkesi okumaya çalışmak, t yi sıkmadan oyunlar oynatıp onların düşüncelerine göre hareket etmek, hak yiyen ct nin suçunu bazen senin çekmen aynı zamanda isyan yememeye çalışmak gib gibi birçok şey daha eklenebilir velhasılıkelam komutçuluk zor bir durum olmakla birlikte komuta geçen arkadaşa çok yüklenmemeniz önemle rica olunur.
flap komutcular robot değil sabahın 5inde gece 1inde felan adam müsait değildir gecemiyordur.ya da komut vermek istemiyordur.ama merak etme saat sabahın 5inde komuta geçiyorum diye havalara giriyorsan bence girme yat uyu direk
Sabahın 5inde komut veriyorum diye reklam yapıyorsan şöyle söyliyim: Sırf komutçu müsait olmadığı için ertesi gün okulum var iken gece 12 den sabah 8 e kadar komut verdim. 8 de çıkmamın sebebi de okula gidecek olmam player geçirip bir tane de M.Slot'a yardımcı olmasını söyleyip giyinip okuluma gittim. Bunu da ilk defa yazıyorum ama maşallah sen kendini birkaç kere komuta geçtin diye komuta geçmeye müsait olmayan veya komutta olan insana laf edemezsin.
(15-08-2017, Saat: 00:44)Flexible demiş ki: Sabahın 5inde komut veriyorum diye reklam yapıyorsan şöyle söyliyim: Sırf komutçu müsait olmadığı için ertesi gün okulum var iken gece 12 den sabah 8 e kadar komut verdim. 8 de çıkmamın sebebi de okula gidecek olmam player geçirip bir tane de M.Slot'a yardımcı olmasını söyleyip giyinip okuluma gittim. Bunu da ilk defa yazıyorum ama maşallah sen kendini birkaç kere komuta geçtin diye komuta geçmeye müsait olmayan veya komutta olan insana laf edemezsin.Reklam veya laf ettiğimi söylemedim arkadaş hiç komuta geçmediğimi söyledi ona cevap olarak yazdım ve kimseyede laf etmedim - ki edebilirmide bu kimseyi bağlamaz (15-08-2017, Saat: 11:20)flap demiş ki:(15-08-2017, Saat: 00:44)Flexible demiş ki: Sabahın 5inde komut veriyorum diye reklam yapıyorsan şöyle söyliyim: Sırf komutçu müsait olmadığı için ertesi gün okulum var iken gece 12 den sabah 8 e kadar komut verdim. 8 de çıkmamın sebebi de okula gidecek olmam player geçirip bir tane de M.Slot'a yardımcı olmasını söyleyip giyinip okuluma gittim. Bunu da ilk defa yazıyorum ama maşallah sen kendini birkaç kere komuta geçtin diye komuta geçmeye müsait olmayan veya komutta olan insana laf edemezsin.Reklam veya laf ettiğimi söylemedim arkadaş hiç komuta geçmediğimi söyledi ona cevap olarak yazdım ve kimseyede laf etmedim - ki edebilirmide bu kimseyi bağlamaz Forum da açılan her konu da birilerine laf ediyorsun. Başka komuta geçenlerde var onlar niye söylemiyor? (15-08-2017, Saat: 11:20)flap demiş ki:(15-08-2017, Saat: 00:44)Flexible demiş ki: Sabahın 5inde komut veriyorum diye reklam yapıyorsan şöyle söyliyim: Sırf komutçu müsait olmadığı için ertesi gün okulum var iken gece 12 den sabah 8 e kadar komut verdim. 8 de çıkmamın sebebi de okula gidecek olmam player geçirip bir tane de M.Slot'a yardımcı olmasını söyleyip giyinip okuluma gittim. Bunu da ilk defa yazıyorum ama maşallah sen kendini birkaç kere komuta geçtin diye komuta geçmeye müsait olmayan veya komutta olan insana laf edemezsin.Reklam veya laf ettiğimi söylemedim arkadaş hiç komuta geçmediğimi söyledi ona cevap olarak yazdım ve kimseyede laf etmedim - ki edebilirmide bu kimseyi bağlamaz Yav sen hala neyi konusuyosun |
| Benzer Konular... | |||||
|
11-02-2017, Saat: 00:07
Son Mesaj: FuelaMariner |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |