Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Reklam/Sponsor

[Resim: m2y9PR.png]

wasdzone'un sahibi olup tüm imkanlarınız olsaydı ne yapardınız?
Burada kendinizi bu topluluğunun veya buna benzer bi' topluluğun sahibi olsaydınız ne gibi değişiklikler, yenilikler veya sizin hayal gücünüze kalmış neler yapardınız? Oyun konusunda nasıl ilerlerdiniz? Topluluk için neler yapabilirdiniz? Vs vs..

Soru çok basit kendinizi her şeyi yapabilecek konuma koyup bu topluluk için hangi adımları izleyeceğinizi merak ediyoruz.

Mslotlara hook gelsin, komutçulara grab gelsin gibi troll fikirlerden çok gerçekten neler yapardınız onun cevabını istiyoruz. 

Hatırlama ihtiyacı duyabileceğiniz bazı konular:
csgo sunucuları
başka oyun sunucuları
oyun turnuvaları
oyun etkinlikleri
kupa bardak vs. oyuncu mağazası
oyuncu forumu
oyuncu bilgi blogu
twitch yayıncılık
youtube video

Gerek gelişmek, gerek farkında olmamız, gerek ufkumuzun açılması adına bu soruyu cevaplayabilirseniz seviniriz.

Teşekkürler ahali.
Alıntı

Gece uzun uzun yazacağım.
Alıntı

(En son düzenleme: 31-03-2018, Saat: 21:50 SchwarzyKumjoTR. Düzenleme Nedeni: Hata ve Düşünme )

Youtube Videosu
10 Saat Şarkı/Oyun yaparım.
Yada
1) Sen Yayın oyunları falan oyun oyna,sonra ben video youtubeden yüklicem.
Örnek :
Relre giriş yaptı 15 dakika sonra CS:GO Rekabetçi oyun oynuyor ve bitti diğer sunucu jb oyun oynuyor.
ve Ben bu yayın arasında CS:GO rekabetçi video çekip bitirip diğer sunucu jb arasında video çekip bitirim Mekanın mesela.(Unlost mekanın furkan Burak "FBBTV"Bayrak)
2)İstediğin şarkı yayınla ben sana 10 saat video yüklerim.
Alıntı

(En son düzenleme: 31-03-2018, Saat: 20:29 HowTash.)

1) Cs:Goda Yaklaşık 2300 Saatim Var Ve Abartmıyorum Yaklaşık 1500 Saat Topluluk Sunucuları Ve Yine Abartmıyorum Yaklaşık 800-1000 Saat Zombidir Bir Zombie-Escape Sw Si Açılırsa Yaz Veya Normal Tatillerde Çok Nadir Olarak O Sunucudan Çıkarım Lütfen Abi Bir Düşün.
2) Mslot Değilim Ancak 3 Haftam Kaldı Smile Mslotlar İçin Uzun Komutların Kısaltımışı Gelirse İyi Olur Bu Sayade Mslotlar Çok Yorulmaz (Bunla İlgili Konu Açmıştım Ama Yinede Hatırlatma Yapayım Dedim)
3) Vee Son Olarak İsteğim Bir Günlük Eşyaları Oyuncular Arası Satış Çok Uzun Süredir Yok Ve Çoğu Player Gerek Aura Gerek Petlerinden Sıkıldığını Düşünüyorum Oyüzden Abi 1 Günlük Eşya Satma Gelirse Efsane Olur.

Not: Yukarda Yazdıklarım Troll Değildir Gerçekten Gelmesini İstediğim Şeylerdir Kolay Gelsin Abi Smile
Alıntı

(En son düzenleme: 01-04-2018, Saat: 00:24 PatikliPenguen.)

İlk olarak, wasdzone'yi Türkiye'de cs:go oynayan bütün kişilere duyurmak olurdu amacım. Maddi durumun nasıl bilemeyeceğim fakat, eğer anlaşa bilirsem twitch'de fazla izlenen kişilerle konuşurdum. Onların aracılığıyla çeşitli turnuvalar düzenlerdim.

Bu topluluğu tanıtmak için sosyal medya en ön planda, Sosyal medya üzerinden çeşitli etkinlikler düzenler, düzenli paylaşımlar yapar aktivitesini en üst safhaya çıkartmayı amaçlar' dım.

Ariyetten "relre" kullanıcı adıyla değilde "wasdzone" kullanıcı adıyla yeni bi hesap veya şuanki "relre" adlı youtube hesabının adını değişerek, güven faktörünü sağlayan kişilere kanalın şifresini verip, Çeşitli oyunlar oynayıp onlar hakkında video atarsan(ız) belki daha iyi olabilir.

Ayriyet' den forumu daha aktif kullanmak için sadece sizin seçtiğiniz değil, forum'u aktif olarak kullananlara'da yetki verilmesi güzel olabilir. Sadece destek bölümüne konu açanlar'dan bahsetmiyorum.
Alıntı

Alıntı

Selam relre :Big Grin bence sunucudaki yetkililerin toplantıya gelmesi gerekiyor. çünkü gelen değişiklikleri deneyimleyip öğrenerek değil de toplantıdan öğrenip hiç hata yapmadan öğrenmeleri daha anlamlı. Bu yüzden gelmeyen yetkililerin yetkisinin düştüğü toplantılar her ay olmalı.
Ve yetkililer playerlerin ve düşük slotların ettiği küfürlerde uyarmak değil direk gag atmalı. küfür etmek çok ayıp birşey uyarmak saçma o insanlar da biliyor küfürün ayıp birşey olduğunu
Komutçuların strip yetkisi neden gelmiyor anlamadım geceleri çoğu zaman sunucuda sadece komutçular oluyor ve bu durumda slay ct , dondur , af , dondur komutlarının tekrarlanması zorunda kalınıyor. !w yazarak strip gelmesi daha anlamlı olabilir.
Instagram sayfası daha da aktif olması gerekiyor bence. sunucudaki insanlar dışında random insanların da takip etmesinin bir sebebi olmalı. Sadece sunucumuzdaki insanların yapıp attığı postlar değil de Sosyal medya yetkililerin beğendikleri veya arayıp komik buldukları postları da paylaşmaları gerek. bunu yaptıktan sonra tabiiki bu postlar oyunlarla ilgili olmalı. ama ara sıra tabiiki sunucumuzdan insanların yaptıkları şeyler paylaşılmalı ki insanların bizim böyle bir sunucumuz var diyebilmeliyiz , ama bu ''bizim böyle bir sunucumuz var'' cümlesini kurmadan , alttan alttan.
Sunucuda bazı komutçular çoğu playerin bilmediği Mapleri açıyor , buda tabiki sunucunun kişi sayısını düşürüyor. biliyorum bu işin ana amacı eğlenmek ama sunucu düşünce biz de pek eğleniyoruz değil :Smile bu konuda kaptanların daha dikkatli sadece kendi sevdikleri maplerin koyulmaması daha iyi olur 
Daha pahalı skinler , sadece sunucuda aşırı vaktini harcayıp da kredi kasan insanların alabileceği skinlerin gelmesi insanları bir yarışa sokup oynama isteğini arttırır bence. Sunucuda herşeyini almış insanların daha sık girmesini sağlar bu

Bi player olarak ben böyle düşünüyorum ve sunucuyu sevdiğimden bukadar yazdım. umarım dikkate alınırım Smile  iyi günler.
Alıntı

(En son düzenleme: 31-03-2018, Saat: 20:55 BcroksS. Düzenleme Nedeni: bir kaç madde daha ekledim )

- cs go sunucuları için çok fazla küfür ediliyor bunun düzeltilmesi lazım birde pro sub da mesela mirage haritasından çıkıyoruz cobble oynuyoruz tekrar mirage açılıyor ve bu yüzden oyuncular oyundan çıkıyor onun yerine mirage oynandı yeni mape geçildi 3 ve ya 4 harita sonra mirage geri oylamaya gelebilir awpde ise bi kural yok insanlar canı sıkılıyor admine söylüyor mod d k yap falan bunada bir kural gelmesi gerekir arenada ise çok gereksiz mic basılıyor hakaret biraz fazla 
- şimdi abi diğer cs go sunucuları ile turnuva düzenleyebiliriz ya da yarışma birinciye ödül verilse güzel olurdu
- oyun turnuvaları her ay ya da iki ayda bir yapılabilir sadece cs go için değil pubg lol onun dışında minecraft da bile yapılabilir
- kupa bardak mağaza için mesela wasdzone yazılı t shirtler ya da sweatshirtler yapılabilir onun dışında kolyedir bileklikdir yapılabilir onun dışında wasdzonena özel bir oyuncu forması çıkarılsa mesela önde waszdone yazısı kollarda cs go pubg lol ya da sponsor varsa yada yapılırsa sponsor arkaya oyuncunun kendine özel ismi yaptırılabilir
- twitchde ise bir program belirlenir 2 günde bir olur mesela pazartesi lol yanını olur çarşamba rekabetçi ve ya özel oyun arkadaşlarla saklambaçtır falan cuma fortnite ya da pubg yayını olur onun dışında küçük skin çekilişleri rp çekilişleri olur birde bi yayında 50 dolardan katlama yayını olur kasa açmadır rulet siteleridir taktik falan verilir
- youtube içinde katlama videolarıdır pubg lol cs fortnite videolarıdır çekilişlerdir twitch kanalından komik anlar falan bu tarz şeyler yapılabilir

NOT: AKLIMA BU KADARI GELDİ BAŞKA GÜZEL FİKİRİM OLURSADA YİNE YAZARIM FEDÖCÜ KAÇAR
Alıntı

daha fazla etkinlik daha iyi olurdu bu sayede (sadece csgo değil lolde 1v1 tarzında felan) wasdzone daha çok tanınırdı bide daha fazla yayın olursa daha iyi olabilir
Alıntı

Herkese selam,
Verecegim tavsiyeler biraz sacma gelebilir ama bilmiyorum belki yardimci olur...

Sunucunun buyumesi ve daha yeni platformlarda aktif olmasi icin soyle bir sey yapilabilir diye dusunuyorum:
CS:GO'dan baska oyunlarda da aktif oyuncularimizin oynayip oralarda topluluk kurmasi bence guzel bir fikir olabilir. Minecraft ile guzel bir adim attik, bunu baska oyunlarda da deniyebiliriz ve iyi giderse devam ederiz basarili olmazsa birakiriz (MC'yi public yaparsak enteresan olabilir). Detaylarini bilmiyorum ama mesela fortnite'ta ve pubg'de wasdzone klani kurulabilir ve bu klanlar icin senden baska lider falan secilebilir. Onlar o klan ve o oyun icersinde oynadiklari maclarin videolarini cekip youtube'a koyabilirler veya twitch yayin yapabilirler. Daha baska oyunlarda da bu formatta liderler secilip onlar video cekerse bir suru oyunlarda ismimiz populerlesir ve adam toplariz.

Bunun yaninda wasdzone esya satisi baslatilabilir; kupa bardak gibi wasdzone logolu ve arkasinda oyuncu nick olan tisortler satilabilir.

Bide eger buyumemiz gerekiyorsa yonetimin de buyumesi lazim olur, su an ben ve Melisa abla sosyal medya ile ilgileniyor. Blog editorleri gibi bize 2-3 kisi daha katilirsa gunde en az bir resim/video atabiliriz.

Ufuklarimizi genistletmek icin mobil oyunlarda da wasdzone klani kurulabilir (ornek: Clash of Clans, Vikings: War of Clans)

CS:GO sunucularina gelince:
Bir suru oyun modu iceren fun sunucusu getirilebilir. Bu sunucuda truck wars, zombie escape gibi oyun modlari oynanabilir. Zombie escape modu cok populer ve genellikle 64/64 alan bir mod. Gametracker da top 10 da birkac zombie escape serverlari hep oluyor. Neden bizim zombie escape sunucumuz yok? Big Grin
Jailbreak icin tutorial tarzi videolar cekilebilir; isyan taktikleri, saklanbaclarda nereye saklanilir, oyun kazanma taktikleri, hard komut tuyolar, vb....

Forumu aktiflestirmek icin forum ici etkinlikler yapilabilir. Mesela wasdzone artwork yarismasi, avatar pp tasarim yarismasi, veya cosplay yarismasi gibi seyler yapilabilir. Kazanana adminlik/kupa bardak/vb. gibi bi sey verilebilir ve bu tarz etkinlikleri sosyal medyada paylasabiliriz.

Yari-profesyonel CSGO espor takimi kurulabilir Big Grin
Kucuk online turnuvalarda wasdzone'u temsil edecek takimi kendi aramizda duzenledigimiz wasdzone 5v5 turnuvalarindan secebiliriz (1. gelen takim bizi temsil eder mesela)

Toplulugumuzun potansiyelini gosterme zamani geldi de geciyor bile.
Alıntı