| Siz olsaydınız ne yapardınız? |
Reklam/Sponsor
Fun sunucusu açardım bütün oyun modları farklı sunuculara ayrıldığı için gerekli bişey oldu örn truckwars benim en sevdiğim oyun modu bu tür bir sunucu açılırsa insanlar istediği zaman truckwars starwars falan oynayabilir
wasdzone serverini sadece cs:go oyunu üzerinde değilde başka oyunlara yaymak güzel olabilir. Başka oyun dediğim şu dünyada çok oynanan oyunlar değil(pubg lol vs). Bazen discord'da toplanıp gartic.io gibi town of salem gibi oyunlarda etkinlik yapabiliriz.
Örnek= 15 Kişi toplantıdan sonra toplandık Town Of Salem oynayacağız.Sen bu oyunu videoya alıp youtube'a atarsın sona kalan adamlarada ufak bi ödül verilebilir.(Tabi bunu öylesine yazdım ama cidden hoş olabilir tabi biraz geliştirmek lazım )
WASDZONE isminde turnuvalar yapabiliriz farklı illerde yöneticilerimiz düzenleyebilir mesela giriş ücreti olup birinci takıma ikinci takıma üçüncü takıma hediye verilir mesela birinci takıma (her bir üyesine bir aylık istediği sunucudan adminlik + frontside misty görevde kullanılmış ) ikinci takıma ( jb serverında 15000 kredi +M4A1 s decimatör az aşınmış) üçüncü takıma ( 10000 kredi + Ak-47 mavi laminat fn ) verilebilir ayrıca etkinlikler arttırılabilir daha fazla map getirilebilir onun dışında lol pubg cs için e spor takımları kurulup ülkemizde yapılan küçük boyutlu e spor turnuvalarına katılabilirler
Daha çok oyunda, daha büyük kitlelere ulaşmak için farklı oyunlarda sunucu açardım.
Süreli kz diye bir olay çıkdı , ben olsaydım sureli kz plugini yapardım,oyunucları dondurduktan sonra tam ortaya çekerek kz de !skz komutu ile menuden verecegimiz süreyi seçerdik altada 3-5 sn arası otamatik kendi don açar, belirtilen süredede oyuncular geri donar bene olması gereken birşey skz çok oynatılmaya başlandı.
Maksat seri bir şekilde oyunu oynatmak ve zamanda kazanmak.Bu dedigim fikir geliştirilebilir ve daha degişik şekilde yapılabilir.
Yapılırsa ne mutlu bana saygılarımla ZorBey..
(15-06-2018, Saat: 16:52)gsliyiz48 demiş ki: !sdondur yetmiyor mu? Zamanın o kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum...
|
| Benzer Konular... | |||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 2 Ziyaretçi |