| wasdzone D2 Turnuvası #2 |
Reklam/Sponsor
Takım ismi: Prosmof43 Power
Takım kaptanı: Prosmof43 Takım short pull +mid rotate: Prosmof43 Takım long stack + short rotate: Prosmof43 Takım b stack+mid rotate: Prosmof43 Takım b pull + starts eco: Prosmof43 Herkese başarılar
(09-11-2016, Saat: 09:47)Özbay16 demiş ki: Öncelikle beni tanımayanlar için önceki hesap ismim: Hugo Rafael Chávez FríasŞİKAYETCİYİM BURDA BENİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYOR BENİ İNSANLARA KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR İNSAN HAKLARININ 43. MADDESİNİN 30. AYETİNE GÖRE İNSANLARIN DUYGULARINI VE PSİKOLOJİLERİNİ BOZACAK İÇERİKLER SUÇ KABUL EDİLİYOR CEZASININ UYGULANMASINI ARZ EDERİM
Hahahha. Senin bana attığın deagle hs lerde varda onları paylaşmadım
(09-11-2016, Saat: 21:48)Dizzys demiş ki:(09-11-2016, Saat: 09:47)Özbay16 demiş ki: Öncelikle beni tanımayanlar için önceki hesap ismim: Hugo Rafael Chávez FríasŞİKAYETCİYİM BURDA BENİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYOR BENİ İNSANLARA KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR İNSAN HAKLARININ 43. MADDESİNİN 30. AYETİNE GÖRE İNSANLARIN DUYGULARINI VE PSİKOLOJİLERİNİ BOZACAK İÇERİKLER SUÇ KABUL EDİLİYOR CEZASININ UYGULANMASINI ARZ EDERİM
Turnuvaya katılan oyuncular için hileyi önlemek adına Eeasy Anti Cheat sistemi getirilmiştir. İlk sayfaya dönüp program hakkında bilgi alabilirsiniz. Katılan oyuncuların hepsi programı turnuva sırasında çalıştırmak zorundadır.
Takım ismi: SnakeS
Takım kaptanı: KobrasyaS Takım oyuncusu:S4MPLY Takım oyuncusu:TheNightMare Takım oyuncusu: Gergedanyas Takım oyuncusu: AnakondasyaS
Takım ismi: Winx eSpor
Takım kaptanı: Özbay - Web Editörü Takım oyuncusu: SPREE - Pro/Pub Admin Slot3 Takım oyuncusu: Seytan - JB Kaptan Takım oyuncusu: Sessiz Hıyar JB Admin Takım oyuncusu: Norvenom Slot3 TAKIM GÜNCELLEMESİ |
| Benzer Konular... | |||||
|
24-05-2020, Saat: 17:25
Son Mesaj: pitonasyaS |
|||||
|
21-08-2018, Saat: 19:27
Son Mesaj: PatikliPenguen |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |