Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Anket: wasdzone'u nereden buldunuz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Topluluk Sunucuları
68.06%
49 68.06%
Sosyal Medya veya Google
5.56%
4 5.56%
Arkadaş Tavsiyesi
15.28%
11 15.28%
Gametracker
11.11%
8 11.11%
Toplam 72 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

wasdzone'u nereden buldunuz?

Reklam/Sponsor

Yine bir gün rekabetçide kriz geçirip kendi adamamı vurdum banım varken dur la topluluk sunucularına bakayım dedim bhop serverında takılmaya başladım. Jaile falan geçiş başka zamanın hikayesi
Alıntı

CS 1.6 serveri kapanınca ortam aradım tek istediğim şey ortamdı bütün jb serverlerine gittim.Aman tanrım birde ne göreyim Swallow ve Rynaa aynı anda komutta mikrofondan RYNAA sana 31 çekerim demiştim.Sonra ban yemiştim sonra banımın kalktığını anladıktan sonra player adı altında komutculardan daha çok komuta geçmiştim ve zorla komutcu olmuştum önüne geleni trollerdik bee oldlar +1 lesin sayımızı bilelim
Alıntı

google a cs go jailbreak sunucuları yazdım ilk burası çıktı nedense Big Grin
Alıntı

Arkadaşım önermişti kendisi bir süre sonra bıraktı yerini ben aldım veraset sistemi gibi Smile
Alıntı

Arkadaşım önerdi.
Alıntı

tüm sunucular 10 kişi 15 kişiydi baktım wasdzone jailbreak kalabalık girdim ortam falan sardı hep
Alıntı

2 sene önce falan gametracker'dan bulduğum 50 küsür kişinin olduğu wasdzone Jailbreak'e giriyim dedim. Kendimi ba_jail_space mapinde le joida'nın komutunu dinlerken buluverdim. O kadar beğendim ki komutunu, sunucuda takılmaya başladım. O günden beri Master Slot olarak takılıyorum JB'de Big Grin
Alıntı

JailBreak maceraları işte yazmaya üşendim.
Alıntı

Rekabetçi de 7 gün Ban yemiştim topluluk sunucularına girdim arama seçeneklerinden harita yerine buyukisyan yazdım ve wasdzone buldum
Alıntı

topluluk sunucularında dolanırken wasdzone jailbreak sv sini gördüm ama bilin bakalım ne açık mg acrophobia Big Grin giriyim dedim +18 yazıyodu bende o yüzden mic basmadım 1-2 ay sonra oynadığım jb sv si kapandı bende geçmişimde gördüm o zamandan beri burdayım
siz beni belki zamanında farketmediniz ama ben hepinizi seviyorum
Alıntı