Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Anket: wasdzone Jailbreak sunucusu tekrar açılsın mı?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet, açılsın.
82.89%
63 82.89%
Hayır, açılmasın.
17.11%
13 17.11%
Toplam 76 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

wasdzone Jailbreak sunucusu tekrardan açılsın mı?

Reklam/Sponsor

açılmadan önce insanların bi jbyi özlemesi lazım bence değerini bilmeliyiz. Boş zamanlarda girip keyif almak için güzeldi aga be
Alıntı

Bence cs go son 3 yılda olduğu kadar pop değil br oyunlarıyla baraber etkisini giderek kaybetti ama bir kısmın kalbi hala cs de ben cs yi sırf jb için aldım toplam 20 tane rekabetçi winim vardır jb de ki aile ortamı bence başka biyerde olamaz hemen örnek göstereyim https://youtu.be/x9EYjdIKjnI ts zamanlarından bir video herkesin tek yaptığj şey eğlenmek oyunların amacı bu zaten insabları tatmin etmek insan mutlu olursa para da gelir para zaten wasdzone için sıkıntı bişey deil çözümü beraber bulalım insanlar wasdzone u seviyor insanlar okan relre patırı seviyor illa yardım etmek isteyenler çıkar kısacası tekrar açılmalı
Alıntı

JB açılsın jb buraalrdaki genel ahalinin tanışmasında büyük rol oynamış bir server
Alıntı

ilgilenebilicek bi yönetici bulunca açılsın bence çünkü tekrar açılırsa eskisi gibi olucak ilgilenmicek kimse
Alıntı

Sad  (En son düzenleme: 24-03-2019, Saat: 17:21 pikachu.)

Açılsın bea
Alıntı

Şahsi düşüncem;
Bence oyuncular bi hedefe ulaşınca sıkılmaya başlıyor. Bütün herşey sıfırlansın eğer tekrar açılacaksa yapacak bi şeyleri olsun.
Alıntı

Tabii düşüncem açılmasından yana. Geldiğinde oyuncuları şaşırtsın ve hem oyunculara hem komutçulara görevler gelsin. Yani oyunda kalmak için komut vermek ve dinlemekten başka şeylerde olsun. Birçok oyuncu ortamı, diğer sunucularda bulamadıkları kaliteyi, ilgiyi alakayı vs. çoğu özelliği bizim sunucuda buluyordu. jailbreak'in wasdzone topluluğu adına büyük bir rolü olduğunu düşünüyorum. Tekrardan açılmasını, yeniliklerle gelmesini istiyorum.
Alıntı

Beklemediyiz gral
Alıntı

kesinlikele açılmalı aktif oluyorum ben
Alıntı

Benim fikrim yazın açılması şuan yeterli kişi yok ve sunucu boş kalıyor yaza kadar hem yapacaklarınızı düşünürsünüz hemde yönetim için birini bulur toplantılarda veya başka yerlerde alıştırırsınız oyunculara
Alıntı