| Anket: wasdzone'u nereden buldunuz? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Topluluk Sunucuları | 49 | 68.06% | |
| Sosyal Medya veya Google | 4 | 5.56% | |
| Arkadaş Tavsiyesi | 11 | 15.28% | |
| Gametracker | 8 | 11.11% | |
| Toplam | 72 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| wasdzone'u nereden buldunuz? |
Reklam/Sponsor
1.6 da iyi awp kullanırdım csgo da neden lowum dedim topluluk sunucusunda awp gir dediler awp arattım en fazla oyuncu olana girdim giriş o giriş bi daha çıkamadım awp de kötüymüşüm onu anladım ama çok mükemmel bir aile kazandım.
(27-02-2019, Saat: 22:29)sipirwoman demiş ki: 1.6 da iyi awp kullanırdım csgo da neden lowum dedim topluluk sunucusunda awp gir dediler awp arattım en fazla oyuncu olana girdim giriş o giriş bi daha çıkamadım awp de kötüymüşüm onu anladım ama çok mükemmel bir aile kazandım. Yengemiz 1004 rep deil 2004 rep hak ediyor
JB Sunucusu arıyordum girdim komutçular büyük sunucu 50 çekiyo birdahada çıkamadım zaten ♡wasdzone♡
bilgisayarımı yeni almıştım csgoyu çok seviyodum sonra topluluk sunucularından bi jb gireyim dedim (o zamanlar zeonun jb videoları falan hoşuma gitmişti) jailbreak diye arattım bu svyi buldum svye girdim komutta ninja kamil vardı normalin dışında komut veriyodu (altın kuralın duvara yaslanmak eğilmeme infaz gibi) hoşuma gitmişti komutu sonrasında eschweiler geçti komuta onun komutu da güzeldi üstüne herkes uçarak silah odasına gidiyodu herkes mükemmel oynuyodu sonra ben de bu svde oynayrak kendimi geliştirdim kapanana kaar güzel gidiyodu aga b
(01-04-2019, Saat: 17:29)TyreL demiş ki: bilgisayarımı yeni almıştım csgoyu çok seviyodum sonra topluluk sunucularından bi jb gireyim dedim (o zamanlar zeonun jb videoları falan hoşuma gitmişti) jailbreak diye arattım bu svyi buldum svye girdim komutta ninja kamil vardı normalin dışında komut veriyodu (altın kuralın duvara yaslanmak eğilmeme infaz gibi) hoşuma gitmişti komutu sonrasında eschweiler geçti komuta onun komutu da güzeldi üstüne herkes uçarak silah odasına gidiyodu herkes mükemmel oynuyodu sonra ben de bu svde oynayrak kendimi geliştirdim kapanana kaar güzel gidiyodu aga b aga be yemekhane teamler anılar canlandı ;( (01-04-2019, Saat: 22:20)Kuluku demiş ki:(01-04-2019, Saat: 17:29)TyreL demiş ki: bilgisayarımı yeni almıştım csgoyu çok seviyodum sonra topluluk sunucularından bi jb gireyim dedim (o zamanlar zeonun jb videoları falan hoşuma gitmişti) jailbreak diye arattım bu svyi buldum svye girdim komutta ninja kamil vardı normalin dışında komut veriyodu (altın kuralın duvara yaslanmak eğilmeme infaz gibi) hoşuma gitmişti komutu sonrasında eschweiler geçti komuta onun komutu da güzeldi üstüne herkes uçarak silah odasına gidiyodu herkes mükemmel oynuyodu sonra ben de bu svde oynayrak kendimi geliştirdim kapanana kaar güzel gidiyodu aga b
yaklaşık olarak 1.5 2 yıl önce bir gün can sıkıntısından jb sunucusu ararken wasdzone a denk geldim komuta okan abi vardı hem güzel komut veriyor hemde insanları eğlendiriyordu komutu sıkmıyordu ve sunucuya girdiğimde bir çocuğa ana bacı sövüyordu ve kendi kendime böyle iyi komutçusu olan sunucu güzeldir demiştim ve orada oynama başlamıştım sunucudan çıkmadan önce okan abinin sunucu sahibi olduğunu öğrenmiştim ve içimden tekrardan böyle iyi,güzel,eğlenceli bir sunucu sahibin sunucusu güzeldir dedim ve o gündür wasdzonedayım.
jb sunucularını geziyodum bi baktım wasdzone a girmişim ve bu aileyle nerdeyse 3 yıl olmuş mükkemmel insanlar kazandırdı hayatıma bu topluluk
|
| Benzer Konular... | |||||
|
wasdzone'a geldiğinzde ilk sahip olduğunuz yetki nedir?
konuyu başlatan LossLess
12 Cevap - 2,729 Okunma |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |