Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Anket: wasdzone Jailbreak sunucusu tekrar açılsın mı?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet, açılsın.
82.89%
63 82.89%
Hayır, açılmasın.
17.11%
13 17.11%
Toplam 76 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

wasdzone Jailbreak sunucusu tekrardan açılsın mı?

Reklam/Sponsor

Açılsın yoksa wasdzoneyi bırakırım asdhuı9asdas
Alıntı

Her gün  girmesek de gerçekten kaliteli güzel bir ortamdı,tekrar açılması dileğiyle.

OKAN ABİ VİDEOOOOOOOO
Alıntı

Açılsın
Alıntı

Aga b
Alıntı

Açılsın api oynayalım bizde komut verin bana komut komut ahhhhğğ komutttttttt
Alıntı

Exclamation  (En son düzenleme: 14-04-2019, Saat: 20:46 KARBONAT erkan.)

ulan tam kapatacağın zamanı buldun ha şurda 2 yıl kalmıştı komutçuluk almama puuuu relre bitmiş

Alıntı

Favori sunucu listesinde yıllardır duran girmesem bile acaba kimler oynuyor kaç online var diye üstüne tıklayıp sunucu bilgisine baktığım server orada yoktu, hüzünlü bir mesaj bırakılmıştı oraya. Hemen gelip burayı kontrol ettim ve üzücü haberle karşılaştım. Şahsi fikrim yapılan hareketin üzücü olmasına rağmen doğru bir karar olması. Burası bir efsaneydi burası herkesin örnek aldığı bir yerdi bırakalım öyle kalsın. Gerçekten eski ihtişamına kavuşabileceğine inanmıyorsak wasdzone JB serverine daha fazla zarar vermeyelim. Herkes anlamayabilir belki ama buranın açık kalıp kendi adına yaraşır hizmet verememesi sadece relre veya sadece wasdzone'a zarar değildi, bu durum bu sunucuda 1 kez bile olsa yüzü gülen herkese zarardı. Sevgilerle wasdzone Ailesi!!
Alıntı

(En son düzenleme: 17-04-2019, Saat: 16:26 relre.)

(17-04-2019, Saat: 03:01)Özbay demiş ki: Favori sunucu listesinde yıllardır duran girmesem bile acaba kimler oynuyor kaç online var diye üstüne tıklayıp sunucu bilgisine baktığım server orada yoktu, hüzünlü bir mesaj bırakılmıştı oraya. Hemen gelip burayı kontrol ettim ve üzücü haberle karşılaştım. Şahsi fikrim yapılan hareketin üzücü olmasına rağmen doğru bir karar olması. Burası bir efsaneydi burası herkesin örnek aldığı bir yerdi bırakalım öyle kalsın. Gerçekten eski ihtişamına kavuşabileceğine inanmıyorsak wasdzone JB serverine daha fazla zarar vermeyelim. Herkes anlamayabilir belki ama buranın açık kalıp kendi adına yaraşır hizmet verememesi sadece relre veya sadece wasdzone'a zarar değildi, bu durum bu sunucuda 1 kez bile olsa yüzü gülen herkese zarardı. Sevgilerle wasdzone Ailesi!!

duygulandırdın be kardeş
Alıntı

(En son düzenleme: 17-04-2019, Saat: 21:50 MrSpy.)

Açılsın iyisiyle kötüsüyle ne günler geçirdik bee

(17-04-2019, Saat: 03:01)Özbay demiş ki: Favori sunucu listesinde yıllardır duran girmesem bile acaba kimler oynuyor kaç online var diye üstüne tıklayıp sunucu bilgisine baktığım server orada yoktu, hüzünlü bir mesaj bırakılmıştı oraya. Hemen gelip burayı kontrol ettim ve üzücü haberle karşılaştım. Şahsi fikrim yapılan hareketin üzücü olmasına rağmen doğru bir karar olması. Burası bir efsaneydi burası herkesin örnek aldığı bir yerdi bırakalım öyle kalsın. Gerçekten eski ihtişamına kavuşabileceğine inanmıyorsak wasdzone JB serverine daha fazla zarar vermeyelim. Herkes anlamayabilir belki ama buranın açık kalıp kendi adına yaraşır hizmet verememesi sadece relre veya sadece wasdzone'a zarar değildi, bu durum bu sunucuda 1 kez bile olsa yüzü gülen herkese zarardı. Sevgilerle wasdzone Ailesi!!

Sen ne haklısın be
Alıntı

Abi Açılsınn
Alıntı