| wasdzone Yönetici Alımı |
Reklam/Sponsor
abiciğim beni slot yaparsanız sevinirim biliyorum 18 yaşında değilim ama.
yaş:13 (dalga geçin ama ben gururluyum bu yaşımla) isim: Uygar Şahin slot veya ts destek
İsim: Nuri
Yaş: 18 Yer: Afyonkarahisar İstenilen pozisyon: Fark Etmez ... ( LOL EDİTÖRLÜĞÜ HARİÇ ) Kendinizden bahsedebilir misiniz?: web tasarım ve c# dersler aldım. programlama bilgim çok yok (C#) lise 2. terk web tasarımı severim grafik filan hack işleriyle uğraşmışlıgım vardır bazı forumlarda ve THT'de 1 bucuk yıl filan anka saldırı timindeydim.. böyle yani. Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: var bazı çalışma vs. şeyler ama tabiki başka bir yerde ... grafikle pek alakası olmayan şeyler. Neden sizi seçmeliyiz?: boş boş evdeyiz 7 24 neredeyse bari bir işe yarıyayım değilmi? ![]() Neden wasdzone?: ortam iyi güzel vakit geçirmelik eğlencenin adresi yani ...
(01-12-2016, Saat: 23:18)relre demiş ki:(01-12-2016, Saat: 22:06)Zedo Sheno demiş ki: abiciğim beni slot yaparsanız sevinirim biliyorum 18 yaşında değilim ama. abi biliyorsun bizim gibi küçüklere hiç bir serverde iyi davranılmadı abi bi burası iyi davrandı alışkın olmadığımız için öyle dedim ve slotluk bedava sanıyordum ama yaşımdan dolayı vede kıbrıstayım ne admin neden slot olabildim sadece okadar
İsim:ENES
Yaş:15 Yer:İSTANBUL İstenilen pozisyon: TS3 DESTEK VEYA SOSYAL MEDYA Kendinizden bahsedebilir misiniz?:TS3 DE VE SOSYAL MEDYADA SIK GEZEN BİRİSİYİM Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız AHA ÖNCE YOKNeden sizi seçmeliyiz? UZUN ZAMANDIR BU ANI BEKLİYORUM Neden wasdzone?:UZUN ZAMANDIR BU SW DEYİM |
| Benzer Konular... | |||||
|
19-08-2021, Saat: 06:43
Son Mesaj: XRumerTest |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

AHA ÖNCE YOK