| Selamun Aleyküm Arkadaşlar. |
Reklam/Sponsor
Öncelikle herkeze merhabalar Ben Mutlu eskiden abimle beraber bu serverde kioShima diye tanınırdık ama malesef abimin bazı eşşekliklerinden dolayı -1 ban yedik. Ama hayla proda oynamaya devam ediyorduk. Bende eski ortamı kaybetmemek için kendime ayrı bir hesap açtım ve içine bir abimden cs : go almasını istedim ve aldı. Eğer okan abi senin için ve yönetim ekibi için sorun olmazsa serverde oynamaya devam edebilirmiyim ?
2 kişi el ele tutuşuğp REL-RE RELRE RELRE deyin okan abi gelir.
Oynamanda bir sakınca görmez diye düşünüyorum kaç kişi -1 yedi ama oynuyorlar hala sw de.
Neyse Okan abi cevap vermicek herhalde Serverdeki herkeze hayatında başarılar dilerim..
(02-01-2017, Saat: 08:50)BigThunder demiş ki: 2 kişi el ele tutuşuğp REL-RE RELRE RELRE deyin okan abi gelir. Bizimki farklı Mustafa abi : Abimin yüzünden oynamıyorum oda biraz haklı istemsiz onun kide neyse Okan abi nolur geliyim servere
TS banın kalkmaz. Sunucuda banın açılmışsa oynayabilirsin. Herhangi bir yetki sahibi olamazsın.
|
| Benzer Konular... | |||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

Oynamanda bir sakınca görmez diye düşünüyorum kaç kişi -1 yedi ama oynuyorlar hala sw de.