| Anket: Bhop sunucusu açılsın mı ? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Evet | 15 | 88.24% | |
| Hayır | 2 | 11.76% | |
| Toplam | 17 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| Wasdzone bhop sunucusu |
Reklam/Sponsor
Acilsa bosa acilicak turkiyede bhop serverlar tutmuyor zor geliyo oynamak bizim icin bence bosa gaza getirmeyelim birbirimizi
Benim fikirlerim dediğin fikirler her serverda bulunan stabil pluginler zaten dostum.
Yalnız burada ki mesele tutup tutmaması değil ki. Bhop sunucularının zaten geliri yok ki. Alp'in istemesinin sebebi bunny oynamayı sevmesi ve oynayan varsa da neden wasdzone un bi' sunucusunda oynamıyoruz demesi.
(23-01-2017, Saat: 02:23)relre demiş ki: Yalnız burada ki mesele tutup tutmaması değil ki. Bhop sunucularının zaten geliri yok ki. Alp'in istemesinin sebebi bunny oynamayı sevmesi ve oynayan varsa da neden wasdzone un bi' sunucusunda oynamıyoruz demesi.evet okan haklı +left +right komutunun yasak olmasını istememin sebebi strafe yapılmasının kolaylaştırılması yani ben zatenn gelir için açmıyorum zarara gireceğiminde farkındayım ama olsun sonuçta wasdzone için değer gidip başkasının sunucusunda oynamaktansa wasdzonede oynayalım kendi içimizde daha eğlenceli olur serverda 5 kişi olsa bile yeter benim için yani (23-01-2017, Saat: 01:08)HieFX ™ demiş ki: Benim fikirlerim dediğin fikirler her serverda bulunan stabil pluginler zaten dostumzaten benim demek istediğim söylediklerimin yasak olması zaten plugin olayı değil
şöyle bişide var nasıl proda ihsan abi ilgileiyosa jb de berk abi cem abi okan abi ilgileniyosa phop sunucusu açılırsa onunlada ilgilenecek birisi şart bence
tabi olm bhoptan gelen gelir yok sunucu parası dahi çıkmıcak olay para değil zaten olay başkalarının sunucularında oynamak yerine kendi sunucumuzda oynamak wasdzonenin gelişmesi
|
| Benzer Konular... | |||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |