| RELRE FFTE HUK BASIYOR |
Reklam/Sponsor
Okan Abey yapmaz öyle şeyler yapsana ban atar kendine Okan abiyi savunuyorum -rep
Olm ne adalet meraklısıymışın Ben Adaletli herkesin Eşit haklara sahip olduğu server diye bir şey görmedim kurallarda ki Efeckt trolmü yaptın ciddi ciddi şikayetmi ettin anlamadım ama Relre Bey'in Haksız olduğu ve fake hook ile shoplanmış olduğundan dolayı Ceza almasını istiyorum Yetkisi alınsın
(10-02-2017, Saat: 23:29)ImamBey demiş ki: Olm ne adalet meraklısıymışın Ben Adaletli herkesin Eşit haklara sahip olduğu server diye bir şey görmedim kurallarda ki Efeckt trolmü yaptın ciddi ciddi şikayetmi ettin anlamadım ama Relre Bey'in Haksız olduğu ve fake hook ile shoplanmış olduğundan dolayı Ceza almasını istiyorum Yetkisi alınsıntrol bir video... relre ciddiye alacak olanlar için video çekti bir bak derim
(10-02-2017, Saat: 23:29)ImamBey demiş ki: Olm ne adalet meraklısıymışın Ben Adaletli herkesin Eşit haklara sahip olduğu server diye bir şey görmedim kurallarda ki Efeckt trolmü yaptın ciddi ciddi şikayetmi ettin anlamadım ama Relre Bey'in Haksız olduğu ve fake hook ile shoplanmış olduğundan dolayı Ceza almasını istiyorum Yetkisi alınsın Ne trolü kardeşim? |
| Benzer Konular... | |||||
|
03-03-2018, Saat: 18:17
Son Mesaj: Janti Gillette |
|||||
|
20-01-2018, Saat: 16:52
Son Mesaj: AirCrack-NG |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |