Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

RELRE FFTE HUK BASIYOR

Reklam/Sponsor

Okan Abey yapmaz öyle şeyler yapsana ban atar kendine Okan abiyi savunuyorum -rep
Alıntı

Video atmaya devam edeyim mi etmeyim mi? 4 dislike gelmiş Big Grin
Alıntı

devam et Big GrinBig Grin
Alıntı

İLK BAŞTA GERÇEKTEN HOOK BASANLAR ALTA 31 YAZSIN
Alıntı

Hak gg
Alıntı

Olm ne adalet meraklısıymışın Ben Adaletli herkesin Eşit haklara sahip olduğu server diye bir şey görmedim kurallarda ki Efeckt trolmü yaptın ciddi ciddi şikayetmi ettin anlamadım ama Relre Bey'in Haksız olduğu ve fake hook ile shoplanmış olduğundan dolayı Ceza almasını istiyorum Yetkisi alınsın Smile
Alıntı

(10-02-2017, Saat: 23:29)ImamBey demiş ki: Olm ne adalet meraklısıymışın Ben Adaletli herkesin Eşit haklara sahip olduğu server diye bir şey görmedim kurallarda ki Efeckt trolmü yaptın ciddi ciddi şikayetmi ettin anlamadım ama Relre Bey'in Haksız olduğu ve fake hook ile shoplanmış olduğundan dolayı Ceza almasını istiyorum Yetkisi alınsın Smile 
trol bir video...   relre ciddiye alacak olanlar için video çekti bir bak derim Smile
Alıntı

(10-02-2017, Saat: 23:29)ImamBey demiş ki: Olm ne adalet meraklısıymışın Ben Adaletli herkesin Eşit haklara sahip olduğu server diye bir şey görmedim kurallarda ki Efeckt trolmü yaptın ciddi ciddi şikayetmi ettin anlamadım ama Relre Bey'in Haksız olduğu ve fake hook ile shoplanmış olduğundan dolayı Ceza almasını istiyorum Yetkisi alınsın Smile

Ne trolü kardeşim?
Alıntı

Alıntı

hak gg
Alıntı