| Komutçu oylaması |
Reklam/Sponsor
Bence de komutçu değiş kal oylaması sadece komutçunun isteğine bağlı olmalı. Herhangi bir komutçunun komutundan sıkılan veya zevk alamayan ya da hakkı yenen biri hemen kom dk yazıyor chatten zaten. İsterse 1 gün komut verir adam diyoruz burda ama adamın saatlerce komut vericek hali yok herkesin işi gücü var sonuçta o kadar uzun süre kimse kalmaz komutta. İlla ki değişir yani.
En mantıklısı chatte biri kom dk yazdığı zaman komutçu bunu dikkate almalı yani belki de bazılarını eğlendiremediğini ve değişmesi gerektiğinin farkına varmalı. Her kom dk yazıldığında oylansın demiyorum. Fakat buna bir sınırlama getirmenin mantıklı olacağını düşünmüyorum.
Kardeşim sorunda komutcuların dikkate almaması zaten burada onu dile getirmeye çalışıyorum.
Şimdi diyosunuzki daralmak istemiyosanız oylamada seçmeyin la kimse girmiyoki oylamaya komutcu direk 1 kişi üzerinden seçiliyo ben o adamı seçmedim zaten seçtiğim kişidede kom d k yazmam en azından oylama yapmadan geçenler için olsun yeter yahu sıkıldım kom d k yazıyorum adam bana gelmiş KEEYYYFİM isterse diyo senin keyfini
#ÜlkemdeKomutçuDeğişKalYapmayanKomutçuİstemiyorum!
Kimsenin komutuna herkes karışamaz. Ben Komutçu olsam kom'a geçtiğim an 1 yıl kalırım Kappa
Saçma çünkü ben daha geceli 3 el olmadan w7,teksen,sucuk kom d k diyorlar 10 raunt olsa bile siz 3 lu yine yazarsanız
|
| Benzer Konular... | |||||
|
03-02-2018, Saat: 09:36
Son Mesaj: UchihaItachi |
|||||
|
08-11-2017, Saat: 03:54
Son Mesaj: AirCrack-NG |
|||||
|
24-05-2017, Saat: 15:36