Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

slot 5 olmasına rağmen bring kullanması

Reklam/Sponsor

Dediğim gibi dediğinde haklısın ama senin değilde yönetime alınan kişinin söylediğini doğru sayarım ben
Hangi yöneticiyse onun kafasınıda yaşamak istiyorum ''heralde adam banlamak istemiş'' bunu senmi söylüyosun Big Grin
Alıntı

(12-03-2017, Saat: 15:57)zined19 demiş ki: abowwww ben direk mevzuya daldım ya la...

hiç ct mi değil mi dikkat etmeden...

Özürlerimi diliyor. n*wliğime vermemizi rica ediyor, iyi forumlar diliyorum.
YÜCE Teksen seni affetti lanet n*w
Alıntı

Konu nohutla ilguli iken YÜCE TEKSEN sen niye konuya karisip kavga cikartiyorsun ve sen YÜCE WHİPLASH sende YÜCE TEKSENIN attigi yorumu daha fazla uzatarak gerginligi niye uzatiyorsun burada YUCE NOHUT haklidir
Alıntı

(En son düzenleme: 12-03-2017, Saat: 16:05 TEKSENTR3.)

(12-03-2017, Saat: 15:59)Whiplash demiş ki: Dediğim gibi dediğinde haklısın ama senin değilde yönetime alınan kişinin söylediğini doğru sayarım ben
Hangi yöneticiyse onun kafasınıda yaşamak istiyorum  ''heralde adam banlamak istemiş'' bunu senmi söylüyosun Big Grin

Ben haklıysam yönetici falan filan umrumda değil  adam yetkisini godlu oyunda CT iken kullanamıcaksa yerim böyle yetkiyi birader.

(12-03-2017, Saat: 16:02)tarik_175 demiş ki: Konu nohutla ilguli iken YÜCE TEKSEN sen niye konuya karisip kavga cikartiyorsun ve sen YÜCE WHİPLASH sende YÜCE TEKSENIN attigi yorumu daha fazla uzatarak gerginligi niye uzatiyorsun burada YUCE NOHUT haklidir

YÜCE BEN konuya atlamadım sadece gereksiz olduğunu ve senin gibi Nohut'un haklı olduğunu savundum.
Alıntı

M slotumun alınmasının ardından 3 ay geçmesine rağmen hala slot 5 olan bi adama yüce tabirini yakıştıramadım kimse yüce değildir
Tek bir yüce vardır oda Allah
Alıntı

Nohut yuce degildir
Alıntı

(12-03-2017, Saat: 16:08)tarik_175 demiş ki: Nohut yuce degildir

Şuana kadar kendi yazdıklarımın haricinde en mantıklı yazı tebrik ediyorum seni
Alıntı

(12-03-2017, Saat: 16:05)Whiplash demiş ki: M slotumun alınmasının ardından 3 ay geçmesine rağmen hala slot 5 olan bi adama yüce tabirini yakıştıramadım kimse yüce değildir
Tek bir yüce vardır oda Allah

Zaten bizim Yüce tabirimiz şakasınadır dalga amaçlıdır  onu anlamıcak kapasite deysen benim yapabileceğim bir şey yok.
Alıntı

Bunu dalga amaçlı yazdığımı hatta bu konuda bile bir yerden sonra trollediğimi anlayamayacak kapasitede bi insansın ve kapasiteden bahsediyosun
LEL LEL LEL LEL LOL LEL LOL LEL LOL LMAO
Alıntı

(12-03-2017, Saat: 16:13)Whiplash demiş ki: Bunu dalga amaçlı yazdığımı hatta bu konuda bile bir yerden sonra trollediğimi anlayamayacak kapasitede bi insansın ve kapasiteden bahsediyosun
LEL LEL LEL LEL LOL LEL LOL LEL LOL LMAO

Bring komutunun her türlü yasak olduğunu ve  bu yetkinin neden verildiğini sorduğumdaysa  fikrim yok diyen kapasitede bir insan bana gelmiş troll yaptım anlamadım diyor tuhaf.
Alıntı