| Oynadigimiz Mapler |
Reklam/Sponsor (05-06-2017, Saat: 02:42)WalterQS demiş ki: Çoğu haritaya GAMEBANANA'dan bakabilirsin. Mesela örnek verdiğin harita jb_fairway_csgo fotoğraflarına baktığımızda haritanın grafikleri bana göre çok sıkıcı ve kötüye benziyor. Silah odası çok kısıtlı ayrıca oyunlarda çok az böyle bir haritada ben oynamak istemem benim gibi bir kaç kişide varsa sıkılıp oyundan çıkabilir. Oylanan haritalar daha çok oyuncuların hem isyan hem de oyun açısından sevdiği haritalar ki bunlar oynanıyor. Sadede gelirsem oylanmayan haritaların bir kaçına baktığında neden oylanmadığını anlayabilirsin. Evet haklisin map o kadar da guzel degil, ama ben sadece rastgele bir ornek verdim. Baska maplere hic sans taninmiyor bence. Komutcularin biraz daha degisik mapleri oylamalarini tavsiye ediyorum sadece. (05-06-2017, Saat: 12:43)4pro bey demiş ki: (Bu Alanda Komutculara Söz Düşer) 4pro beycim, bu player ve slotlar pgg falan yaziyolar asagiya cunku daha once baska mapler hic oynamamislar. Biraz tecrubeli kisiler de dusty gibi mapler yaziyolar favorileri oldugu icin (benim mesela dojo). En cok chatte yazilan seyler pgg falan oldugu icin genelde umursanmiyor mslotlarin istekleri. Ama senin sectigin seceneklerden bazilari klasiklerden olmasa iyi olur diyorum sadece...
(07-06-2017, Saat: 02:11)Positive demiş ki:yukarda bu yaziyor(04-06-2017, Saat: 16:56)KARBONAT erkan demiş ki: valla komutçularda sıkıntı var koymuyolar :"4pro beycim, bu player ve slotlar pgg falan yaziyolar asagiya cunku daha once baska mapler hic oynamamislar. Biraz tecrubeli kisiler de dusty gibi mapler yaziyolar favorileri oldugu icin (benim mesela dojo). En cok chatte yazilan seyler pgg falan oldugu icin genelde umursanmiyor mslotlarin istekleri. Ama senin sectigin seceneklerden bazilari klasiklerden olmasa iyi olur diyorum sadece..."
Bu map olayı konusunda 4pro'ya katılıyorum size de katılıyorum gerçi nası iki tarafada katılıyorum anlamadım ama neyse. Olay şu babacım şimdi mapler belli klasikler slottur playerdir onları spamlar durur. Ki hiç birini de sevmem eski mapler hoşuma gidiyo benim normalde Dojo Dusty Renegeda CastleGuard felan. bu öbür map list ten de arada rastgele felan ekliyip oyluyorum ama tepki sıfır ne player ne slot beğenmiyor ki ben de çoğunu beğenmiş değilim. Çok fazla gereksiz map var o listede onun yerine yeni çıkan maplerden eklenirse ve bu konuda sadece yetkililer değil de playerine kadar herkes yardımcı olup forumda map önerirse çok hoş olur. Yeni maplere her zaman açığım şu obama pgg clouds undertale çıkmazından kurtulmanın zamanı diyorum. Son olarak da V3 gelsin V3 mübarek..
(08-06-2017, Saat: 11:24)KARBONAT erkan demiş ki:Ne bani kardesim mslotlar komuta gectiginde map oylamalirini da onlar yapabiliyor (yetkili yardimiyla)(04-06-2017, Saat: 23:03)Kuluku demiş ki: MSLOTLARA SESLENIYORUM KOMUTA GECTIGIMIZDE KOMUTCULARA NASIL MAP OYLANIR GOSTERELIM #SLOTPOWER (09-06-2017, Saat: 05:36)PrinceofKnights demiş ki: Bu map olayı konusunda 4pro'ya katılıyorum size de katılıyorum gerçi nası iki tarafada katılıyorum anlamadım ama neyse. Olay şu babacım şimdi mapler belli klasikler slottur playerdir onları spamlar durur. Ki hiç birini de sevmem eski mapler hoşuma gidiyo benim normalde Dojo Dusty Renegeda CastleGuard felan. bu öbür map list ten de arada rastgele felan ekliyip oyluyorum ama tepki sıfır ne player ne slot beğenmiyor ki ben de çoğunu beğenmiş değilim. Çok fazla gereksiz map var o listede onun yerine yeni çıkan maplerden eklenirse ve bu konuda sadece yetkililer değil de playerine kadar herkes yardımcı olup forumda map önerirse çok hoş olur. Yeni maplere her zaman açığım şu obama pgg clouds undertale çıkmazından kurtulmanın zamanı diyorum. Son olarak da V3 gelsin V3 mübarek.. Sende haklisin komutcular umarim daha degisik oylamalar yapar ilerde..
Bilmiyom ya oyun bakımından iyi maplarda gelişmiş maplarda oynamak daha eğlenceli bence (undertale gibi) mesela midi haritasında oynamıştık çok kücük sıkıcı bir maptı bence :/ ama bazı haritalarda sizde haklısınız oyunlari felan güzel olan maplerde açılmayanlarda var (lego dunyasi gibi)
şu konuyu hortlatayım da farklı maplerde oynamamış gerektiğini de hatırlayalım !!
|
| Benzer Konular... | |||||
|
24-02-2018, Saat: 22:48
Son Mesaj: FalchonAngel |
|||||
|
13-09-2017, Saat: 13:28
Son Mesaj: Kapıcılar Kralı |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |