Adminlik oyunu komutçuları |
Reklam/Sponsor
Kısaca söyleyeceğim şey şu normal komutta evet 1 dakikalık komutçu bile geçebiliyor kimine göre doğru kimine göre yanlış ama adminlik oyunlarında daha tecrübeli komutçular geçse çok güzel olur.
Yeni komutçular komuta geçmedikçe nasıl tecrübeli olacak diyebilirsiniz. Onlarda bu tecrübeli komutçuların yanında koruma olacak böylelikle tecrübe sahibi olacaklar. Bunu yazmamın sebebi bugün ki adminlik oyununun gördüğüm en kötü adminlik oyunu olmasındandır bunun da sebebi yeni komutçu geçmesidir. Yaptığı bariz hatalar yetkili herkesi CT almak milleti görevlendirmemesi örneğin ( Sen god vereceksin Sen T dondur atacaksın Sen Bringliceksin gibi ) Görev dağılımı yapılmadı. Gördüğüm 2 kez map değiştik doğru düzgün oyunlar bile oynamadan ve 25 kişiye decoy oynadık tek tek donlar açıldı adamlar atmaya çalıştı 16 dakika sürdü bu olay insanlar kanser oldu. Kendini banlayanlar mı dersiniz ( Önceki hafta admin olan adam ) Lütfen şaka olsun diyenler mi ? Ben bir kaptanım oynamamama rağmen bunu yazıyorsam bir sıkıntı var demektir. Not: Komutçuda herhangi bir suç bulmuyorum sadece bir rica daha deneyimli tecrübeliler adminlik oyununu yaptırsınlar
demek bunun için afk kaldın hmm
Barış yeni olmasının verdiği acemilikle biraz hata yapmış olabilir ama komutçu kadar yanındaki ctninde biraz sırtında yük oluyor komutçuyu yönlendirebilirdiniz konuşabilirdiniz anlatabilirdiniz Bunun olabileceğini düşünüyorum oynattığı oyunlar evet decoy atmak pek adminlik oyununa yakıştırılmayan yada çok oynatılmayan birşey olabilir ama adam onu oynatmak istediyse sağda solda hook atıp bunny yapmak yerine bi dondur atmak/açmak veya decoy bittiğinde weapon_t decoy yazmak çokta zor olmasa gerek uzun lafın kısası herkesin hatası olur ortalarında gelip arkadaşa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım acemiliğini görüp yardım etmeyen ct utansın dediklerin de haklı olduğun noktalar olabilir tabiki t nin canının sıkıldığını bende gördüm
KESİNLİKLE DİBİNE KADAR HAKLI DAHA BECERİKLİ KOMUTÇULAR GEÇSE DAHA İYİ OLUR
BU HAFTAKİ ADMİNLİK OYUNUNDA ÇOK FAZLA HAK YENDİ !
Aynen Yeni Komutçular Geçmemesi Gerek Bugün Adminlik Oyununda Her Oyun Uzun Sürdü Kısa Süreli Oynatmak Yerine Oyuna Herşeyi Eklediler Örneğin Bugünkü Adminlik Oyununda İp Oynıycaktık İpe Araba, Müftü Eklendi Tamam Fantezi Olabilir Ama Bunlar Adminlik Oyununda Olmasın Normal Komutta Olsun Adminlik Oyunu 10.30 a Kadar Sürdü ve Saat 10'da Sadece 3 Oyun Oynanmıştı Sonlarda Biraz Hızlandı ve 2.30 Saatte Bitti Allah'a Şükür.
(15-04-2017, Saat: 22:37)metnmanv demiş ki: demek bunun için afk kaldın hmm Yorumun için teşekkür ederim fakat katılmadığım noktalar var örneğin yardımcı olmaya çalıştım şunu yazdım. Decoy oynatmak yerine daha kısa oyunlarla +1 versen güzel olmaz mı ? fakat takılmadım bir daha yazdım ve yine takılmadım afk kalmamın sebebi ise sıkılmam (16-04-2017, Saat: 00:00)Flexible demiş ki:Valla adamlar ne dese haklı az zaman degil(15-04-2017, Saat: 23:40)İsa Yenisoy demiş ki: Beyler tamam 2.30 saat az bisey değil kabul ama adımın hemen hemen ilk komutuydu o yüzen uzamistir
gereksiz bi konu olduğunu düşünüyorum. Herkese şans verilmeli, ister tecrübeli olsun ister tecrübesiz. Bu sefer'de başka şekilde olsun.
Zaten adminlik oyununu 2kişi fix puanları alan kişiler onlarında alma sebebi hep aynı oyunları oynatıp ezbere dayalı olması. Her Hafta adminlik oyununda renk,adev oynatarak kazanması daha saçma. Komutçu güzel oynattı bence helal olsun |